Dekoratøruddannelsen med indretning, styling og dekoration

Susanne Stauns Dekoratørskole
Private uddannelser
Vejle
Kontakt for opstart

Om uddannelsen

dekoratøruddannelsen susanne staun

Tag dekoratøruddannelsen hos Susanne Stauns dekoratørskole

Vil du gerne arbejde professionelt med indretning, dekoration, styling og visuel merchandising? Så er dette dekoratøruddannelsen for dig!

Uddannelsens indhold

Susanne Staun Dekoratørskole tilbyder en 1-årig dekoratøruddannelse, hvor der lægges vægt på elevens kreative tankegang og nytænkning.


Uddannelsen er en erhvervsrettet faglig arbejdsmarkedsuddannelse, der har til formål at udbygge, forbedre de erhvervsmæssige kvalifikationer hos hver enkelte elev.

På Dekoratørskolen lærer du alt, hvad der er at vide for at kunne arbejde inden for dekoration/visual merchandising/indretning og udvikle din kreative side. Vi klæder dig på med viden, værktøjer, praktiske øvelser og forretningsudvikling, så du er i stand til at løse alle typer for opgaver indenfor det kreative arbejde.

Dekoratørbranchen er hele tiden i udvikling, og derfor gør vi meget for hele tiden at have fingeren på pulsen.


Hos os lærer du at sætte ord på dine kreative idéer, så du forstår at omsætte dem til virkelighed altså, både visuelt og verbalt. Vi har et team at dekoratører som også lærer dig, hvordan du skal præsentere dig for nye virksomheder og butikker igennem en kreativ personlig gennemslagskraft.

Skolen tilbyder en uddannelse, hvor vi veksler meget mellem teori og praksis. Du modtaget undervisning på skolen samtidig med undervisning når vi er hos virksomheder. Der vil være hjemmearbejde hver uge på skolen, som vil blive gennemrettet af vores undervisere.

Dit udbytte af uddannelsen

Skolen giver eleverne mulighed for at deltage i et arbejde, hvor praktik og teori går op i en højere enhed. Det betyder, at du lærer at arbejde selvstændigt som dekoratør - og du bliver godt rustet med kreative ideer.

Når du afslutter uddannelsen hos os, så er du uddannet til at løse opgaver som dekoratør, stylist eller visuel merchandiser.

På uddannelsen vil du bl.a. lære om:

  • Dekoration
  • Boligindretning
  • Opstillingsteori
  • Erhvervsindretning
  • Events
  • Visuel merchandising

- og meget mere!


Mange af vores elever starter selvstændigt efter uddannelsen. Da du lærer alt indenfor forretningsplanlægning og hvad der er behov for som selvstændig. Du lærer at udvikle din egen forretning, butik eller  mærke.

Målgruppe

Dekoratøruddannelsen hos Susanne Staun Dekoratørskole er til dig, som vil arbejde professionelt med det visuelle, det kreative fra et ideoplæg til store projekter i virksomheder eller hos private.

Eksamen og diplom

Dekoratøruddannelsen afsluttes med et eksamensprojekt. Projektet vil blive bedømt af eksterne undervisere fra erhvervslivet.

Efter eksamen vil du modtage et uddannelsesbevis, der viser, at du er uddannet dekoratør fra Susanne Stauns Dekoratørskole.

Eksamen er både skriftlig og mundtlig. Den mundtlige eksamen foregår her fysisk på skolen.

Pris

Kontakt for mere information om Dekoratøruddannelsen hos Susanne Staun Dekoratørskole.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Dekoratøruddannelsen med indretning, styling og dekoration
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Susanne Stauns Dekoratørskole

Vardevej 7
7100

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Dekoratøruddannelsen med indretning, styling og dekoration

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Dekoratøruddannelsen med indretning, styling og dekoration endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
januar 2023
ma
ti
on
to
fr
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
26
27
28
29
30
31
1
Det siger andre om skolen
Sidse Vibe Gerald Salling, Aarhus

"At tage dekoratøruddannelsen hos Susanne og June på STAUNS Dekoratørskole, er noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig.

Susanne er en fremragende dekoratør og hun er samtidig utroligt god til at lære fra sig og give sin viden videre til sine elever.


Som elev på skolen fik jeg en masse praktisk erfaring indenfor mange forskellige grene af dekoratørfaget. Og for mig førte uddannelsen direkte til drømmejobbet, og et liv som selvstændig dekoratør og udstillingsplanlægger og - bygger.


June og Susanne er de sødeste mest positive og opløftende mennesker at være sammen med. De er super gode til at “se” hver elev, og bringe deres fulde potentiale frem.

De aller største anbefalinger til STAUNS Dekoratørskole herfra!"

Læs mere