Vis studentum.dk som: Mobile

Stylistuddannelsen

Stylewise
Fem moduler
Heltid/deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
Løbende tilmelding

Om uddannelsen

Stylecoach

Online Stylistuddannelse 

Kunne du tænke dig at udleve din stylistdrøm på en helt unik måde? Tag en enestående uddannelse hos Stylewise og få et værktøjsbælte fyldt med effektive, gennemtestede metoder, værktøjer og fremgangsmåder, der virker hver gang - så du kan hjælpe mennesker med ikke kun at se godt ud, men også at føle sig lækre!

På Stylecoach-uddannelsen bliver du stylist med en coachende indgangsvinkel. Uddannelsen forener de bedste ting fra to verdener: Mode, stil, og styling - samt passionen for mennesker og rådgivning.

Derfor bliver du ikke ’bare’ stylist, men stylecoach.Det er en helt unik kombination, som Stylewise er det eneste akademi i Danmark der tilbyder.

Bag uddannelsen står Tini Owild. Erfaren mastercoach og blandt Danmarks mest anerkendte stylister. Hendes kunder tæller bla. L’Oreal, Profil Optik, Part Two, Noa Noa og Ernest & Young. Tini har siden 2008 uddannet flere hundrede stylecoaches på sit eget uddannelsesakademi.

Stylecoach-uddannelsen er resultatet af hendes samlede mangeårige erfaringer fra både mode- og coachverden, serveret for dig i fem lærerige moduler, hvor hvert modul har sit specielle fokus og tema

Dit udbytte

Efter endt forløb kender du:

 • Det altafgørende værktøj bag enhver vellykket stylerådgivning: Stilkernerne®
 • De powerfulde metoder til kant, så du kan give enhver kunde kant og personlighed uanset alder, højde, drøjde og budget
 • De enkle og bæredygtige principper til opbygning af garderoben med de helt rigtige styles

Dermed kan du mestre:

 • at gennemføre en optimal style-session, hvor du altid har overblikket samtidig med, at kunden føler sig i sikre og kompetence hænder
 • at fremhæve og nedtone forskellige kropsformer på de mest fordelagtige måder, så kunden altid føler sig godt tilpas
 • at vejlede på en nem og enkel måde i brug af farver
 • at guide kunderne til at købe det rigtige ind og undgå de mange dyre fejlkøb

Jobmuligheder

Med denne uddannelse som 'Stylecoach' på CV'et vil du forbedre dine jobmuligheder. Du kan:

 • Blive stylist
 • Blive Personal shopper i butikker som f.eks. Magasin, Illum, Companys, Bahne eller H&M
 • Forbedre dine muligheder som salgsassistent
 • Blive selvstændig stylist og tilbyde foredrag, workshops eller personlige stylesessions
 • Blive blogger eller influencer

Er du interesseret i at arbejde indenfor mediebranchen, vil Stylecoachuddannelsen give dig mulighed for at blive stylist for Danmarks Radio, TV2 eller andre store produktionsselskaber samt mediehuse, der producerer kendte magasiner såsom Femina, Costume, Eurowoman etc. 

Uddannelsens indhold

Uddannelsen består af fem moduler med hvert sit hovedtema og fokus. På modulerne lærer du de grundlæggende værktøjer og effektive metoder, der skal til, for at du kan blive en af Danmarks bedste style-rådgivere. 

De fem moduler ser således ud:

 1. Stilkernerne®: Lær om essensen af kundens personlighed, som afspejler sig i deres stil
 2. Metoderne til kant: Lær om et advanced stylingværktøj, udviklet af Tini Owild, som gør dig i stand til at sætte kundernes tøj, farver og accessories sammen på nye, virkefulde måder
 3. KROP & SNIT: Lær de helt konkrete teknikker for hvad der gør længere, kortere, smallere, højere, slankere – og hvordan du nemt bruger det i praksis, så du kan style alle kroppe mest fordelagtigt.
 4. Garderobben og sessioner: Lær hvordan du hjælper kunden med at opbygge den optimale garderobe efter enkle principper og få en manual til, hvordan du sikkert gennemfører stylesessions fra A-Z, med kunderne.
 5. Stylecoaching: Få værktøjerne til at analysere og ’gå bagved’ det, kunden siger, så du kan afdække deres sande behov og stille de stylecoachende spørgsmål, der hjælper både dig og din kunde til at finde deres shine.

Når du tilmelder dig, får du en overskuelig uge-for-uge træningsplan med både undervisningsvideoer og inspirerende øvelser, så du ved præcist, hvad og hvordan du skal træne metoderne og bruge værktøjerne. 

Det er 'plug & play'. Du skal bare koncentere dig om at nyde turen gennem modulerne, der vil udfolde dit stylecoachende talent!

Målgruppe

Stylecoach-uddannelsen er for dig der: 

 • Elsker mennesker, mode, stil og styling og savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og dybt kompetent
 • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét som certificeret stylecoach
 • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
 • Gerne vil hæve din omsætning og bruge stylecoaching som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
 • Er ’between jobs’ og gerne vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf.
 • Bare gerne vil være stylecoach, fordi du altid har haft interessen for mennesker, stil og styling

Eksamen og certificering

Uddannelsen afsluttes med en prøve – og når denne bestås, modtager du din certificering som stylecoach, i form af et flot bevis, lige til at hænge i glas og ramme.

*Certificeringsprøven er frivillig, men obligatorisk, hvis du ønsker certifikatet.

Pris

Du kan sammensætte dit forløb lige, som det passer bedst til dig. Der er mulighed for at vælge kun online, online + workshop eller online + workshop + mentorsessions. 

Priserne for de forskellige forløb ses her:

Online only: 14.900 DKK (Kan betales i rater af 6)

Online + workshop: 21.900 DKK  (Kan betales i rater af 6)

Online + workshop + mentorsessions: 24.900 DKK (kan betales i rater af 6)

Uanset hvilken mulighed du vælger, kan du dele betalingen op i nemme rater, eller betale beløbet på en gang og få kontantrabat.

Kontaktinfo

Stylewise

Flensborggade 36
1669 København

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Astrid Lundroff
Før jeg tog uddannelsen, kunne jeg ikke sammensætte mønstre og vidste ikke at flere styles og accessories, har stor betydning for et outfit. Nu kan jeg spotte, hvad der gør et outfit interessant.
Maria Schøn
”Uddannelsen kan bruges til langt mere end jeg forstillede mig. Efter endt forløb fik jeg ret hurtigt, spændende opgaver fra både firmaer og kommunen, udover alle de personlige stylinger, jeg også laver.”
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Zennie Bonde, selvstændig

“Jeg blev positivt overrasket over kvalitetsniveauet. Der er absolut ingen ”hovsa” løsninger! Der er masser af inspiration på uddannelsen og Tini øser ud af hendes mange års erfaring fra stylist branchen, og meget meget andet.”

Læs mere
Gitte Norlyk, selvstændig stylist

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, så jeg kan arbejde med det jeg elsker og brænder for: At løfte kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan opnå den forandring, de drømmer om. Det er det bedste jeg har gjort.”

Læs mere
Helle Nonnie, kontorassistent

“Det har boostet mit selvværd. Da jeg startede på uddannelsen, var jeg en forsigtig kontormus, i det sikre look. Nu kommer jeg i det jeg elsker. Farver, sjove armbånd, sneakers. Det har været en rejse ind i stylings verden og uddannelsen kan bruges til så mange jobmuligheder. Jeg elsker mig selv, for at jeg gjorde det.”

Læs mere
Dina Bergstrøm, Designer

“Værktøjerne virker og er top effektive i praksis. Ved at tage på stylecoach-uddannelsen har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, og fået ny energi i mit arbejdsliv. Jeg er blevet 10 år yngre.”

Læs mere
Helle Wedderkopp, sælger

“Uddannelsesforløbet sætter dig i stand til at starte op som selvstændig. Du får en masse praktiske værktøjer som er en stor fordel, hvis du er ny i branchen. Forløbet indeholder både online undervisning og praktiske opgaver, så du får pensum ind under huden, inden du selv skal i gang.”

Læs mere
Rikke Katrine Bertels, frisør

“Jeg har MEGET længe gerne ville tage stylecoach uddannelsen, hos Tini. Fordi du møder kunderne på et andet plan, end hvis du tager en ‘almindelig’ stylistuddannelse. Jeg har virkeligt cirklet omkring det, men jeg har aldrig fortrudt. Det var bare super.”

Læs mere