Vis studentum.dk som: Mobile

Stylewise - personlig styling og rådgivning

Stylewise

Stylewise kan det hele! Og med den kendte stylist, Tini Owild, der har mere end 20 års erfaring indenfor faget, som ejer og drivkraft, er der garanti for kvalitet og professionalisme i alt, hvad der laves af Stylewise.

Det gælder ikke bare virksomhedens arbejde med at styrke stilen hos mennesker privat og i virksomheder, men i høj grad også i uddannelsen som Stylecoach.

Kvinden bag Stylewise - Tini Owild

Tini Owild er en af Danmarks mest kendte stylister. Mange kender hende som ansigt udadtil og stylistekspert, når der tales styling og rådgivning i medier som f.eks. Politiken, Femina, Alt For Damerne og Berlingske Tidende. 

I 2008 grundlagde Tini Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik uddannelse. Hvert år uddanner hun to hold stylecoaches på sit eget akademi.

Ud over at være medejer af Stylewise er Tini Owild uddannet coach og har mere end 20 års erfaring i personlig styling og rådgivning til både erhvervsledere, folketingsmedlemmer og private.

Tini-Owild

Bestseller baggrund for opstart af uddannelse

Tini er forfatter til bestseller-bøgerne 'Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil' fra forlaget Thaning & Appel samt nyeste udgivelse ’Fra ok til lækker’ i samarbejde med Schwartzkopf.

Det kan Stylewise give dig

Stylewise kan give dig nogle helt specielle kompetencer, som mange mennesker vil sætte pris på.

Det unikke ved uddannelsen er, at den både er en kombination af styling og coaching. Du får værktøjer der gør dig i stand til, on the spot, at se hvilken type kunden er og kombinerer det med deres personlige ønsker. Stylecoaching er nøglen til positive og varige forandringer hos dine kunder. Det giver glade og tilfredse kunder, der handler for mere og som kommer igen. Det er uanset om du sælger briller, tørklæder eller drømmer om at blive personlig stylist.


Vis alle uddannelser fra Stylewise

Uddannelser

Private uddannelser
Make-up, skønhed og styling Sted Gennemsnit
Stylistuddannelsen - Stylecoach København

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Stylewise og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Stylewise

Flensborggade 36, 4
1669 København V

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Stylewise

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Stylewise endnu. Bliv den første!