Vis studentum.dk som: Mobile

Style Design College

Tag din kreative uddannelse online

Start din karriere online ved Style Design College

Style Design College samler studerende fra 55 lande i et kreativt og trygt online fællesskab, hvor de kan udvikle deres kreative evner inden for felter som design, indretning og fotografi. I udbuddet af online uddannelser på videregående niveau og online kurser er der også et bredt udvalg af muligheder for dig, der drømmer om at arbejde med områder som ledelse, marketing og event management i den internationale kreative branche.

Tæt samarbejde med de kreative brancher

Alle online uddannelser og kurser ved Style Design College giver dig et unikt miks af kreative skills og brancheindsigt. Indholdet er sammensat og formidles af internationale designere, indretningsarkitekter og andre specialister fra de kreative brancher. Det er med til at give et tæt samspil med den industri, som du drømmer om at skabe en fremtid inden for. Du får samtidig indsigt i, hvad der skal til for at blive iværksætter og starte noget op selv.

Netop det tætte samspil med industrien og det høje internationale niveau i kombination med, at skolen har et stærkt brand i de kreative brancher og er akademisk anerkendt, medvirker til, at ni ud af ti er i arbejde inden for et år efter, at de har afsluttet en uddannelse ved Style Design College.

Drømmer du om en fremtid som tøjdesigner, SoMe manager, modefotograf, indretningsdesigner eller noget helt femte? Boost dine muligheder og kickstart din fremtid med en online uddannelse ved Style Design College.Uddannelser - Style Design College

Forespørgsel efter information

Want to know more about Style Design College? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Errors
Optional
Optional
Optional
Optional

Kontaktinformation til Style Design College

Style Design College


Via Telesio 25
21045 Milano

 Vis telefonnummer
www.styledesigncollege.com