Vis studentum.dk som: Mobile

Psykologiuddannelse på engelsk i Madrid, Spanien

Study for a better future
4 år
Engelsk
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Videregående uddannelse
Madrid
Efterår

#education#

Psykologiuddannelse i Spanien på engelsk

psykologi

Læs psykologi på et af Spaniens største private universiteter!

Vi hjælper dig omkostningsfrit med at søge ind på Universidad Europea Madrid. Når du studerer gennem os, får du støtte og rådgivning trin-for-trin indtil du sidder til dit første foredrag - helt gratis (du betaler kun universitetsgebyrer). Vi har stor erfaring med at hjælpe studerende med at finde deres fremtidige uddannelsessted på universiteter i udlandet. Gennem os får du råd og personlig rådgivning fra en erfaren studievejleder. 

psykologi

psykologi i madrid - fokus på det praktiske

Uddannelsen har et stærkt fokus på praktisk funktionalitet. Universidad Europea Madrid giver dig som studerende mulighed for at lære gennem aktivitetsbaseret læring, det betyder, at eleverne får en række sager, der fungerer som simuleringsøvelser. Du har mulighed for at lytte, interagere og diskutere de forskellige sager. Under uddannelsen får du over 600 timers praktisk træning, og du vil også kunne observere psykologer i deres arbejde med ægte patienter fra dit tredje år og fremover.

Universidad Europea Madrid er det første universitet i Spanien, der tilbyder sine elever at arbejde i blandede hold med studerende, der studerer andre sundhedsrelaterede emner. Dette giver dig et unikt indblik i, hvordan virkeligheden kommer til at se ud efter uddannelsen, da du formodentligt kommer til at interagere med andre professionelle grupper dagligt!

Læs i Spanien

Foruden sol, skønne mennesker og den vidunderlige kultur i hovedstaden, Madrig, tilbydes du et studiested på et universitet, der tilhører et internationalt universitetsnetværk med mere end 66 universiteter verden over og med ca. 675.000 studerende. 

Universitetet i Madrid har et topmoderne campus med over 16.000 studerende, et hav af forskellige muligheder for sport og et studieliv, som byder på oplever, du sent vil glemme. 

Sådan ansøger du

For at søge om optagelse skal du bruge følgende:

  • En engelsk oversættelse af dit eksamensbevis eller karakterudskrift fra gymnasiet
  • En kopi af dit pas

Udfyld forespørgselsformularen nedenfor og få tilsendt information om uddannelsen og universitetet. Vi kontakter dig herefter for yderligere information og vejledning.

Eksamen og diplom

Du får en kandidateksamen i psykologi. For at kunne arbejde som psykolog, skal du læse en masteruddannelse, Universidad Europea Madrud tilbyder denne master. 

Uddannelsen lever op til EU-standarder, dette betyder, at din eksamen er gyldig i hele EU. 

Pris

For mere information om pris, besøg vores hjemmeside: studyforabetterfuture.com/programs/psychology/

Få information

 

Kontaktinfo

Study for a better future

Avda. Aragon, 30 – Planta 8 EDIFICIO EUROPA
46021 Valencia

 Vis telefonnummer
studyforabetterfuture.com Uddannelsens hjemmeside


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Dölj
(5)
I want to say thanks specially to Anna and Richard from Study for a Better Future that replied with a lot of patiente all my beginner questions about application, admissions until finish the process to start the university. Richard gave me a strong support and enthusiasm when all the times went against me, waiting for the financial aid response....
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Psykologiuddannelse på engelsk i Madrid, Spanien

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: