Vis studentum.dk som: Mobile

Lægeuddannelse på engelsk i Kaunas, Litauen

Study for a better future
6 år
Engelsk
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Kaunas
Efterår

Lægeuddannelsen på engelsk i Kaunas, Litauen

Læs til læge læge på Lithuanian Universitylæge

Lithuanian University of Health Sciences er Litauens største medicinske universitet og en af Litauens førende medicinske forskningsenheder og tilbyder en række uddannelser inden for medicin og sundhed. Alle uddannelserne er godkendte i Danmark og hele EU, hvilket desuden gør, at du er SU-berettiget.

Vi hjælper dig omkostningsfrit med at søge ind på lægeuddannelsen i Lithauen. Når du studerer gennem os, får du støtte og rådgivning trin-for-trin indtil du sidder til dit første foredrag - helt gratis (du betaler kun universitetsgebyrer). Vi har stor erfaring med at hjælpe studerende med at finde deres fremtidige uddannelsessted på universiteter i udlandet. Gennem os får du råd og personlig rådgivning fra en erfaren studievejleder. 

Universitetet er placeret i centrum af Kaunas, et stenkast fra byens store indkøbscenter Akropolis. Timerne foregår dels her og dels på Kaunas Universitetshospital og Kaunas Røde Kors Hospital. Kaunas Universitetshospital er Litauens største hospital med omkring femten bygninger og ca. 2.200 senge. Universitetet har adskillige forskningsinstitutter inden for bl.a. biomedicin, kardiologi, endokrinologi, fysiologi og rehabilitering. 

I alt har universitetet ca. 6.000 studerende med en hel del internationale studerende. Universitetet har et WHo (verdenssundhedsorganisationen) forskningscenter og samarbejder med denne organisation inden for en række forskellige forskningsprojekter. 

læge

Arbejde i Danmark efter uddannelsen

Alle uddannelser på universitetet er designet til at opfylde både EU's høje standarder for medicinsk uddannelse, så din eksamen er godkendt i hele EU!

Professorerne består af fremtrædende forskere og læger - herunder ca. 70 professorer og ca. 300 assistende professorer. Undervisningen foregår på engelsk, men du skal som i alle andre lande være forberedt på at beherske landets officielle sprog for at kommunikere med både patienter og kollegaer. Universitetet vil hjælpe dig med, at få den grundlæggende viden dertil, der kræves for dette - så ingen grund til bekymring. 

Ansøgning og adgangskrav

  • Din afsluttende karakter i engelsk eller dine samlede eksamenskarakter fra første eller andet år på gymnasiet
  • kopi af dit pas

Eksamen og diplom

Kandidateksamen for samtlige programmer som alle er gyldige i hele EU. 

Pris

For mere information om priser, besøg vores hjemmeside studyforabetterfuture.com

Få information

 

Kontaktinfo

Study for a better future

Avda. Aragon, 30 – Planta 8 EDIFICIO EUROPA
46021 Valencia

 Vis telefonnummer
studyforabetterfuture.com


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Lægeuddannelse på engelsk i Kaunas, Litauen

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Lægeuddannelse på engelsk i Kaunas, Litauen endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer