Vis studentum.dk som: Mobile

Interiør og produktdesign - Accademia Italiana

STS Study Abroad
1 semester eller 1 studieår
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Rom
Summer

Interiør og produktdesign - Accademia Italiana

Læs interiør og produktdesign i Rom

Vil du være designer? Læs interiør- og produktdesign i Rom

Vil du have afløb for din kreativitet og samtidig lære om, hvordan forskellige miljøer og omgivelser påvirker os? Så skal du læse interiørdesign på Accademia Italiana og skabe et solidt grundlag for din fremtidige karriere som designer.

Uddannelsen i Interior & Product Design på Accademia Italiana er for dig, der kan lide at skabe og er interesseret i, hvordan indretning og forskellige miljøer påvirker os. På denne grunduddannelse studerer du blandt andet skitseteknik og materialelære, samtidig med at du træner din evne til trendanalyse og andre færdigheder inden for faget. Du udvikler dine kunstneriske talenter og lærer at mestre alle de tekniske aspekter af design som f.eks. computerbaserede og også mere traditionelle værktøjer.

Læreplanen indeholder mange praktiske og kreative elementer som f.eks. konkurrencer, workshops og seminarer med erhvervsaktive designere og eksperter. Du får lov til både at arbejde med design af enkelte objekter og med at indrette forskellige områder.

Fremtidsmuligheder

Under uddannelsen besøger du fagmesser, virksomheder og designudstillinger for at få et grundigt indblik i branchen. De studerendes eget arbejde udstilles på store internationale messer, hvilket er en fremragende mulighed for at vise sig frem og etablere værdifulde kontakter til fremtiden. Hvis du vælger at tage den fulde akademiske uddannelse i Interior & Product Design på Accademia Italiana, viser du dit eksamensarbejde frem på skolens store udstilling i slutningen af dit tredje og sidste år. Dette er uddannelsen for dig, der f.eks. gerne vil være indretningsarkitekt eller møbelproducent.

Eksempler på fag

De specifikke fag kan variere. For at give dig en idé om dine fremtidige studier, har vi givet eksempler på fag, der ofte indgår.

  • Geometric Drawing
  • Analysis of Styles
  • Architectural Design & Survey
  • Basic Design
  • Industrial Design
  • Interior Planning

Ansøgning og adgangskrav

Du ansøger til denne skole med din studentereksamen og gennem et kort telefonisk interview med os på STS. Vi vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål om specifikke optagelseskrav.

  • Generelle optagelseskrav til videregående studier
  • Afsluttet STS-interview
  • Mindst 7 i engelsk

Forkundskaber er ikke noget krav, men hvis du allerede har erfaring inden for design, skal du indsende dit materiale, så du kan blive placeret på et uddannelsesniveau, der passer til dig.

Om skolen

Den præstigefyldte designskole, Accademia Italiana, ligger i smukke Rom. Her kan du studere design i et år eller tage en fuld uddannelse. Studér i Rom - du vil elske studielivet her!

Accademia Italiana har siden 1984 uddannet studerende inden for flere forskellige designspecialiseringer. Skolen har i dag to italienske campus, hvoraf det ene ligger i Firenze og det andet i Rom. Ved at følge med i de seneste trends inden for branchen holder skolens uddannelse en høj standard.

Undervisere fra branchen

Skolens campus i Rom ligger blandt byens mange seværdigheder. Lokalerne er udrustede med den teknik og de ressourcer, du har brug for i forbindelse med din uddannelse. Uanset hvilken uddannelse du vælger på Accademia Italiana i Rom, vil du blive undervist af brancheerfarne og fagkyndige undervisere. Du studerer med både italienske og internationale studerende, og du vil hurtigt falde til i den italienske kultur. Her oplever du de italienske designtraditioner og nyder godt af skolens mere end 30 år i branchen.

Pris

Studieafgiften er på nuværende tidspunkt:

Et studieår:fra 7 658EUR

Et semester: fra 4 084 EUR

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Interiør og produktdesign - Accademia Italiana

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Interiør og produktdesign - Accademia Italiana endnu. Bliv den første!