Vis studentum.dk som: Mobile

Fashion Merchandising & Management - Berkeley College

STS Study Abroad
1 semester eller 1 studieår
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
New York
Summer

Fashion Merchandising & Management - Berkeley College

Fashion Merchandising & Management midt på Manhattan

Læs Fashion Merchandising & Management i New York

Vil du studere i New York? Hvis din drivkraft er din interesse for mode, bør du vælge at studere Fashion Merchandising and Management på Berkeley College. Skolens beliggenhed midt i modemetropolen New York skaber gode forudsætninger for et inspirerende studiemiljø.

En business-uddannelse med fokus på mode og markedsføring fra Berkeley College er en fremragende gateway for dem, der drømmer om en karriere i denne branche. Under dine studier udvikler du en forståelse af, hvordan virksomhedsøkonomi og markedsføringsstrategier anvendes i modebranchen og får et godt overblik over de mange faktorer, der spiller ind. Du lærer at forstå hele arbejdsprocessen fra produktudvikling til forbrugeradfærd og udforsker trendanalyser af forbrugere og modebranchen som helhed.

Fremtidsmuligheder

Efter et studieårs studier inden for mode og business har du et godt fundament til at fordybe dig yderligere i området. Hvis du ønsker at fortsætte med at studere i New York, kan du tage en bachelor's degree i Fashion Merchandising & Management på Berkeley College. Her kan du færdiggøre din uddannelse efter kun tre år, i forhold til de fire år det normalt tager at opnå en bachelor's degree i USA. Mulige fremtidige erhverv for dig, der har taget en business-uddannelse inden for mode kan være modeassistent, trendanalytiker eller indkøber.

Eksempler på fag

De specifikke fag kan variere. For at give dig en idé om dine fremtidige studier, har vi lavet eksempler på fag, der ofte indgår.

  • Introduction to the Fashion Business
  • Visual Merchandising
  • Computer Applications in the Fashion Industry
  • Product Development
  • Fashion for textiles for Apparel and Home
  • Principles of Marketing

Vær opmærksom på, at en del fag på Berkeley College kræver visse forkundskaber. Det er vigtigt at være opmærksom på, at alle fag ikke udbyde i alle semestre. Hverken Berkeley College eller vi hos IBS kan derfor give nogen nøjagtige faggarantier. Hvis det ønskede fag ikke udbydes, vil det blive erstattet med et tilsvarende fag inden for det samme fagområde.

Ansøgning og adgangskrav

Du ansøger til denne skole med din studentereksamen og gennem et kort telefonisk interview med os på IBS. Vi vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål om specifikke optagelseskrav.

  • Generelle optagelseskrav til videregående studier
  • Afsluttet IBS-interview
  • Mindst 7 i engelsk

Om skolen

Vil du læse i New York? Følg med os til Berkeley College og tilbring dine dage på en skole med campus midt i menneskemylderet på Manhattan. Din karriere starter her!

Berkeley College har en tydelig forretningsprofil, som lokker studerende til fra hele verden. Skolen har siden 1931 etableret ni forskellige campus i New York og New Jersey. Med STS Study Abroad studerer du på Midtown Manhattan Campus, som ligger tæt på Fifth Avenue og Central park, i New York

Studér midt på Manhattan

På East 43 og East 41 finder du Berkeley College. Beliggenheden kan ikke blive bedre, her er du virkelig midt på Manhattan. Du er tæt på New Yorks mægtige finansdistrikt og kan opleve det myldrende erhvervsliv på tæt hold. Her har du alle muligheder for at etablere vigtige kontakter til en fremtidig karriere. Måske kommer du til at sidde på et kontor i en af New Yorks skyskrabere med udsigt over hele byen en dag?

Små klasser og personlig undervisning

Den syv-etagers høje hovedbygning har et bibliotek højest oppe, med en vidunderlig udsigt og et hyggeligt studiemiljø. Klasserne på Berkeley er små og undervisningen har et personligt fokus. Underviserne har mange års erfaring fra arbejdsmarkedet og du får en masse solide tips og viden omkring det amerikanske erhvervsliv. Skolen har en god studieservice, som du kan henvende dig til hvis du har spørgsmål eller bekymringer om det akademiske eller praktiske.

Pris

Studieafgiften er på nuværende tidspunkt:

Et studieår: fra 23 600 USD

Et semester: fra 11 800 USD

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fashion Merchandising & Management - Berkeley College

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Fashion Merchandising & Management - Berkeley College endnu. Bliv den første!