Vis studentum.dk som: Mobile

Entertainment, Sport & Promotion Management - Keiser University

STS Study Abroad
1 semester eller 1 studieår
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Florida (delstat)
Summer

Entertainment, Sport & Promotion Management - Keiser University

Entertainment, Sport & Promotion Management på Keiser University, West Palm Beach

Uddan dig til underholdningsbranchen i Palm Beach i Florida

Drømmer du om at arbejde med film, teater eller sport på elite niveau? Keiser University tilbyder programmer, der forbereder dig til at arbejde med og omkring de kendte.

Mange vil gerne arbejde med sport, kultur og underholdning, men det er ikke alle, der har lyst til at være i rampelyset. Rundt om alle sportsstjerner og sportshold er der dygtige forretningsfolk, der har fokus på det forretningsmæssige perspektiv i branchen.

Kunne du tænke dig at være en af dem, er denne uddannelse det perfekte valg for dig. Udover at studere sports- og underholdningsindustrien udvikler du din forretningssans og lærer mere om blandt andet markedsføring og ledelse.

Fremtidsmuligheder

Denne specialiserede erhvervsuddannelse giver dig et solidt grundlag til en fremtid inden for Sport Management eller som leder i underholdningsbranchen. Du har en spændende karriere foran dig og kan i fremtiden fx arbejde som eventkoordinator, PR-specialist eller sælger. Efter et år kan du vælge at studere videre og tage en bachelor's degree på Keiser University.

Eksempler på fag

De specifikke fag kan variere For at give dig en idé om dine fremtidige studier, har vi lavet eksempler på fag, der ofte indgår.

  • Introduction To International Business

  • Principles of Management

  • Principles of Microeconomics

  • Basic Computer Applications

Ansøgning og adgangskrav

Du ansøger til denne skole med din studentereksamen og gennem et kort telefonisk interview med os på STS Study Abroad. Vi vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål om specifikke optagelseskrav.

  • Generelle optagelseskrav til videregående studier
  • Afsluttet STS-interview
  • Mindst 7 i engelsk

Om skolen

Keiser University er et universitet, hvor du som studerende er i fokus. De veluddannede undervisere går højt op i, at de studerende har succes med deres studier, og de arbejder på at forberede dig på din fremtidige karriere. Tag det første skridt mod at realisere dine drømme og studere i Florida!

Keiser University blev grundlagt i 1977 af familien Keiser. Siden har universitetet oplevet hurtig vækst og har vundet flere priser og udmærkelser for sit arbejde med at fremme uddannelse i Florida. Skolen har udviklet sig til at være en vigtig aktør inden for videregående uddannelse i delstaten.

Der er ca. 20.000 studerende fordelt på de 15 campus rundt om i delstaten. Med os fra STS Study Abroad studerer du på skolens flagskibscampus i skønne West Palm Beach.

Pris

Studieafgiften er på nuværende tidspunkt:

Et studieår: fra 27 168 USD

Et semester: fra 13 584 USD

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Entertainment, Sport & Promotion Management - Keiser University

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Entertainment, Sport & Promotion Management - Keiser University endnu. Bliv den første!