Vis studentum.dk som: Mobile

Criminal Justice - Fisher College

STS Study Abroad
1 semester eller 1 studieår
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Boston, Massachusetts
Summer

Criminal Justice - Fisher College

Læs criminal justice på college i USA

Criminal Justice - læs jura og strafferet på college i Boston 

Er du interesseret i jura og strafferet, og kunne du godt tænke dig at undersøge, hvordan disse områder fungerer i det amerikanske samfund? Studér Criminal Justice på Fisher College i Boston!

Hvad bringer mennesker ind i en kriminel løbebane? Hvordan kan samfundet forebygge kriminalitet, og hvordan bør kriminelle behandles og dømmes? På denne uddannelse dykker du dybere ned i disse interessante problemstillinger. Du undersøger kriminologi og strafferet ved at studere forskellige teorier, og samtidig forbedrer du dine evner til at analysere retsvæsnets mange områder.

Fremtidsmuligheder

Hvis du vælger at studere Criminal Justice på Fisher College i et år, får du en introduktion til et interessant emneområde, som sidenhen kan gavne dig inden for flere forskellige arbejdsområder. Du studerer fag, der vil forberede dig på en fremtidig karriere i enten traditionel håndhævelse af loven eller kriminologi og kriminalitetsforebyggelse. På Fisher College har du også mulighed for at tage en bachelor's degree inden for området.

Eksempler på fag

De specifikke fag kan variere For at give dig en idé om dine fremtidige studier, har vi lavet eksempler på fag, der ofte indgår.

  • Introduction to Criminal Justice

  • Criminal Law

  • Introduction to Criminology

  • Public Speaking

Ansøgning og adgangskrav

Du ansøger til denne skole med din studentereksamen og gennem et kort telefonisk interview med os på STS Study Abroad. Vi vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål om specifikke optagelseskrav.

  • Generelle optagelseskrav til videregående studier
  • Afsluttet STS-interview
  • Mindst 7 i engelsk

Om skolen

På Fisher College, i centrale Boston, finder du programmer, der forbereder dig til en succesfuld karriere, med undervisere, der giver dig personlig support hele vejen til eksamen. Studér i Boston og tag pulsen på en af USA's enorme studiebyer!

Fisher College blev grundlagt i 1903 og har sit hovedcampus i traditionelle huse i brune sten i det historiske område Back Bay i det centrale Boston. Skolens beliggenhed kan ikke blive meget bedre, den ligger midt i Boston i nærheden af berømte universiteter som Harvard og MIT. Her har du mange muligheder for at finde en uddannelse, der passer til netop dine mål og ambitioner.

Studieservice og studenterforeninger

På campus findes alt, hvad du kan få brug for til dine studier, såsom bibliotek, boghandel og IT-service. Som studerende her, kan du benytte chancen for at involvere dig i en studieklub eller forening - en god måde at lære nye mennesker at kende på og skabe gode kontakter.

På skolen er der alt fra sportshold til mentor programmer og dramaklubber. Hvis du er interesseret i sport, findes skolens Fisher Falcon's, der spiller fodbold, baseball og basketball. Studielivet er fyldt med aktiviteter og din tid i Boston vil flyve afsted!

Pris

Studieafgiften er på nuværende tidspunkt:

Et studieår: fra 28 640 USD

Et semester: fra 14 320 USD

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Criminal Justice - Fisher College

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Criminal Justice - Fisher College endnu. Bliv den første!