Vis studentum.dk som: Mobile

Business - Berkeley College

STS Study Abroad
1 semester eller 1 studieår
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
New York
Summer

Business - Berkeley College

Læs Business på Berkeley College, New York

Bliv business-studerende i New York 

I New York ligger nogle af verdens mægtigste finanskvarterer. Som business-studerende i byen, der aldrig sover, er du midt i et inspirerende miljø tæt på dit studieområde. Undervisningen på Berkeley College er stærkt fokuseret på at forberede sine studerende på det kommende arbejdsliv og en vellykket karriere.

Du øver kreativ problemløsning, lærer at arbejde effektivt i grupper og forbedrer dine evner inden for præsentationsteknik og strategisk planlægning. Der er stort fokus på at studere de digitale mediers rolle, og du lærer om, hvordan internettet påvirker nutidens erhvervsliv.

Fremtidsmuligheder

At studere business på Berkeley College kan være indgangen til mange forskellige erhverv. Begrebet business er en samlet betegnelse for flere forskellige retninger, og det, du kommer til at arbejde med i fremtiden, afhænger af, hvad du vælger at studere i dag. Du kan for eksempel arbejde med markedsføring, finans, ledelse, international økonomi eller salg. På Berkeley College har du mulighed for at tage både en associate's degree eller en bachelor's degree.

Eksempler på fag

De specifikke fag kan variere. For at give dig en idé om dine fremtidige studier, har vi lavet eksempler på fag, der ofte indgår.

  • Business Organization And Management

  • Principles of Management

  • Digital and Social Media Strategy

  • Principles of Marketing

Ansøgning og adgangskrav

Du ansøger til denne skole med din studentereksamen og gennem et kort telefonisk interview med os på STS Study Abroad. Vi vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål om specifikke optagelseskrav.

  • Generelle optagelseskrav til videregående studier
  • Afsluttet STS-interview
  • Mindst 7 i engelsk

Om skolen

Vil du læse i New York? Følg med os til Berkeley College og tilbring dine dage på en skole med campus midt i menneskemylderet på Manhattan. Din karriere starter her!

Berkeley College har en tydelig forretningsprofil, som lokker studerende til fra hele verden. Skolen har siden 1931 etableret ni forskellige campus i New York og New Jersey. Med STS Study Abroad studerer du på Midtown Manhattan Campus, som ligger tæt på Fifth Avenue og Central park, i New York

Studér midt på Manhattan

På East 43 og East 41 finder du Berkeley College. Beliggenheden kan ikke blive bedre, her er du virkelig midt på Manhattan. Du er tæt på New Yorks mægtige finansdistrikt og kan opleve det myldrende erhvervsliv på tæt hold. Her har du alle muligheder for at etablere vigtige kontakter til en fremtidig karriere. Måske kommer du til at sidde på et kontor i en af New Yorks skyskrabere med udsigt over hele byen en dag?

Små klasser og personlig undervisning

Den syv-etagers høje hovedbygning har et bibliotek højest oppe, med en vidunderlig udsigt og et hyggeligt studiemiljø. Klasserne på Berkeley er små og undervisningen har et personligt fokus. Underviserne har mange års erfaring fra arbejdsmarkedet og du får en masse solide tips og viden omkring det amerikanske erhvervsliv. Skolen har en god studieservice, som du kan henvende dig til hvis du har spørgsmål eller bekymringer om det akademiske eller praktiske.

Pris

Studieafgiften er på nuværende tidspunkt:

Et studieår: fra 23 600 USD

Et semester: fra 11 800 USD

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Business - Berkeley College

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Business - Berkeley College endnu. Bliv den første!