Udveksling og High School

High School i USA

Længde
5- 10 måneder alt afhængig af dit valg af pakke
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for mere information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
5- 10 måneder alt afhængig af dit valg af pakke
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for mere information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for mere information omkring opstart

  • Holdundervisning
  • USA

Om uddannelsen

High School i USA

High School i USA - Oplev den amerikanske drøm

"Det er som en film" - det er det vi plejer at sige, når tingene virker, som om de ikke er helt ægte. Men uanset hvor i landet du bor, vil du som High School-elev i USA opdage, at noget af det du har set på film og tv, faktisk er ægte. Skoleånden, cheerleaders, de gule busser og football-hold. De findes, og du vil opleve det hele i virkeligheden. Men dit High School-år i USA handler om meget mere. Dette er din chance for at opleve den amerikanske hverdag. At bo her, og virkelig lære menneskene – og landet at kende indefra, er en helt fantastisk mulighed.

Vælg mellem Classic og Select

Et udvekslingsår i USA er et springbræt til at nå dit fulde potentiale. Du kan vælge mellem Classic og Select. Med Classic vælger du, hvilket land du gerne vil til. Så placerer STS dig i en nøje udvalgt værtsfamilie og en passende skole et sted i det land, du har valgt.

High School Classic er det traditionelle High School udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dig, der længes efter en ægte High School-oplevelse i udlandet, og som er villig til at omfavne alle de overraskelser, det kan medbringe. Det fungerer således: På baggrund af din profil/ansøgning matcher vi dig med en værtsfamilie, og det bedste er, at det kan blive overalt i USA: Fra Rocky Mountains, til ørkenerne i Texas, til strandene i Californien! Hvis du er klar på nye eventyr, og er villig til at lade dig blive overrasket i løbet af dit udvekslingsår, så er dette programmet for dig.

High School i USA

Med High School Select giver vi dig mulighed for at vælge den skole og placering, der passer bedst til dine drømme og krav. Det er derfor det oplagte valg, hvis der er bestemte dele af dit udvekslingsår, du gerne vil have indflydelse på.

Med High School Select kan du gå på en privat eller offentlig skole i et semester, et skoleår eller endda flere skoleår. Du har også muligheden for at udvide dit skoleprogram så du kan få et high school graduation bevis og kandidateksamen. Dette kan kvalificere dig til yderligere studier på college eller universiteter i USA.

Erhvervsret, foto, grafisk design, rumfartsvidenskab eller kreativ skrivning. Hvad vil du helst læse? Du kan også kombinere dine yndlingsfag med en sport eller en anden interesse. På nogle skoler skal du bære uniform, mens andre kun har et regelsæt for påklædning. Vi hjælper dig med at finde den skole, hvor vi mener, at du vil få dine ønsker opfyldt.

Med Select kan du vælge by og skole. Hvis du også gerne vil dyrke en bestemt sport under dit ophold i udlandet, er Select et godt valg, så du kan være sikker på, at den skole, du går på, tilbyder den pågældende sportsgren.

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i USA
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
STS Education Group
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

At rejse til udlandet som ung er et betagende eventyr, der udvikler dig på mange måder. Vælg et kortere kursus om sommeren for at fokusere på det, der ligger dig nærmest om hjertet, eller tag springet og tag af sted...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret