STS Education Group

i Göteborg (+ 12 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Om os

STS Education Group

Sprogrejser og High School – lær sprog, og udvikl dig sammen med os

Om STS Education Group 

At rejse til udlandet som ung er et betagende eventyr, der udvikler dig på mange måder. Vælg et kortere kursus om sommeren for at fokusere på det, der ligger dig nærmest om hjertet, eller tag springet og tag af sted et helt akademisk år som high school student. Uanset hvad din drøm er, er vi med dig for at sikre, at du har de bedste forudsætninger for at udvikles som person. Kort sagt – Discover You!

Starten på det hele

Siden STS Education Group begyndelse tilbage i 1958 har over en million unge eventyrere haft mulighed for at opleve nye steder, opdage nye kulturer og lære nye sprog. De har gjort dette, mens de har skabt venskaber over hele verden, overvundet personlige udfordringer, kommet sig efter grimme solskoldninger, grædt glædeståre og overlevet den bittersøde afsked. Men vigtigst af alt, har de gjort alt dette, i mens de har fået en større forståelse for verdens forskellige kulturer og det globale verdenssamfund. Men hvordan nåede vi hertil?

Hvad er vores mission?

Hos STS Education Group er vores mission at hjælpe unge med at vokse gennem uddannelse og kulturudveksling. Vi er overbeviste om, at erfaringsbaseret læring i udlandet er den bedste måde at tillære sig ny viden på, lære et nyt sprog, forbedre selvtilliden og vokse som person. Vi tilbyder international uddannelse i form af ungdomsrejser med uddannet lederpersonale og high school udvekslingsprogrammer. 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder både længere High Shool ophold og kortere sprogrejser til lande som eksempelvis Frankrig, England og Spanien. Herudover er STS også for jer, der gerne vil prøve at være værtsfamilie for en udvekslingselev. 

High School ophold

Hvis du er mellem 14 og 18 år, kan du studere i udlandet som udvekslingselev i et eller to semestre og komme på dit livs eventyr! Som udvekslingselev kan du vælge mellem Classic og Select.

Med STS High School Classic kan du vælge, hvilket land du gerne vil rejse til. STS placerer dig i en nøje udvalgt værtsfamilie og en passende skole et sted i det land, du har valgt.

Med STS High School Select kan du vælge, hvilken by du gerne vil bo i, hvilken skole du gerne vil gå på, og hvilke fag du gerne vil have. Hvis du også gerne vil dyrke en bestemt sport under dit ophold i udlandet, er Select et godt valg, så du kan være sikker på, at den skole, du går på, tilbyder den pågældende sportsgren. Select findes i USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien og Irland.

Sprogrejser

Med STS Education Group får du meget mere end blot en sprogrejse. Du får også mulighed for at udforske verden på en sjov, sikker og spændende måde, i modsætning til din hverdag derhjemme, gennem masser af sjove aktiviteter. Du vil bo og arbejde midt i en anden kultur og opleve ny mad, unikke traditioner og betagende steder, mens du får øvet dit sprog gennem interaktion med dine venner, din værtsfamilie og dine ledere.

Vores programmer giver dig en unik mulighed for at møde folk på din alder fra hele verden, da alle vores sprogrejser er internationalt blandede. Du vil ikke kun lære et nyt sprog, du vil også skabe varige minder og skabe nye venskaber, der går på tværs af grænserne.

Værtsfamilie

Berig din hverdag ved at blive værtsfamilie for en skøn udvekslingselev! At være værtsfamilie er en meningsfuld oplevelse, der vil lære jer om en ny kultur, og ikke mindst, give jer en ven for livet, som du og din familie, vil skabe mange fantastiske minder med.


Vis alle uddannelser fra STS Education Group

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med STS Education Group
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Sabbatår og Study Abroad

   Semester i udlandet

Samfund og kultur

   Internationale Studier

Sprog og litteraturvidenskab

   Klassiske Sprog

Kontakt

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Sponsoreret