Sprogejse i London

STS Education Group
Sprogkurset kan vare fra 1-4 uger alt afhængig af den pakke du vælger
Nej
Heltid
Sprogrejse
Storbritannien
Kontakt udbyder for information om opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Sprogrejse i London

Sprogrejse i London

Få en international oplevelse på din sprogrejse sammen med studerende fra hele verden, når du besøger den fantastiske by London.

På din sprogrejse til London tager du STS’ klassiske engelskkursus. Lektionerne har en perfekt blanding af øvelser og test, som forbedrer din læse- og skriveforståelse og også din udtale og dit ordforråd. Individuelle opgaver kombineres med gruppeøvelser, som gør, at du udvikler dig på flere områder. Du vil opleve fremskridt allerede efter nogle dage på kurset, især vil du opleve, at sproget flyder bedre, og din udtale bliver bedre, men du bliver også mere selvsikker i den daglige samtale.

Alle dine lærere er CELTA-kvalificerede og har lang erfaring og en professionel baggrund. Alt studiemateriale indgår, og efter afslutning af kurset får du et STS-diplom. Vores sprogkurser i Storbritannien gennemføres af vores partner EC English. EC English har over 50 års erfaring og er akkrediteret af British Council.

Inkluderende aktiviteter

Der er masser af se og lave i London, så selvfølgelig skal vi også beskæftige os med meget andet end bare engelskundervisning! Når skoledagen er slut, går vi på opdagelse i denne spændende by og finder på sjove aktiviteter. Alle udflugter og aktiviteter ledes af erfarne og engagerede ledere.

Aktiviteterne i hverdagene er skemalagt mellem lektionerne, men i weekenderne har vi både halvdagsture og heldagsudflugter. Alle aktiviteter er udformet, så du hele tiden lærer mere engelsk ved at omgås dine nye venner og deltage i forskellige aktiviteter, som for eksempel idræt, udflugter og forskellige sportsevents.Husk, at alle aktiviteter sammensættes hver uge, så hvad du når at opleve afhænger af, hvor mange uger du vælger at være her.

Den første aften, når du ankommer til London, har vi en velkomstaktivitet, hvor du får mulighed for at møde personalet og de andre elever, samtidig med at du får al den information, der skal til for at gøre din gøre din sprogrejse så god som mulig.

Dit sprogkursus med STS

  • Undervisning: 15 timer pr. uge (kan variere, kontakt STS for flere detaljer)
  • Klasse størrelse: Maks. 17 elever pr. klasse, en blanding af internationale studerende fra over 20 lande.
  • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
  • Undervisningsmetode: Vi underviser på alle niveauer, fra nybegyndere til øvede, og underviserne er kvalificerede lærere med akademisk baggrund. De arbejder med varierende læreplaner, som udvikler elevernes færdigheder på deres forskellige niveauer.
  • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
  • Start-test: Alle skal igennem en start-test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
  • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance.

Pris

Priser og ophold

Kontakt udbyder for information omkring pris og ophold. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogejse i London
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogejse i London

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sprogejse i London endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9