High School i Costa Rica

STS Education Group
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid
Udveksling og High School
Costa Rica
Kontakt udbyder for information omkring opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

High School i Costa Rica

High School i Costa Rica - Yderst vulkansk

Costa Rica er naturentusiasternes drøm med store regnskove, perfekte strande, bjerge, vulkaner, øer og spændende dyreliv. Men det bedste ved landet er befolkningen, som er venlig og imødekommende og ser verden på en helt unik måde. Pura vida (‘det rene liv’) er både en hilsen og den nationale filosofi. Den handler om en venlig og bekymringsfri livsstil og en værdsættelse af mennesket, natur og at have det godt.

‘Pura vida’ i Costa Rica

Efter en borgerkrig besluttede Costa Rica at fjerne sit militær, og siden da har landet investeret sine ressourcer i uddannelse, sundhedspleje og på at øge levestandarden for befolkningen. Derfor er det ingen overraskelse, at Costa Rica er et af de mest veludviklede lande i regionen, med en højere livskvalitet, bedre infrastruktur og højere uddannelsesstandard end mange af nabolandene.

Hjemme i naturen

Costa Ricas naturlige mangfoldighed er imponerende for et så lille land, og det er let at komme rundt til det hele, uanset hvor du befinder dig. Frodige regnskove er hjemsted for et unikt dyreliv, aktive vulkaner lyser nattehimlen op og smukke strande ligger ud til både Stillehavet og Det Caribiske Hav. Og det tempererede klima betyder, at du kan nyde alt dette året rundt. Dette tropiske paradis har uendeligt mange naturvindundere.

High School Classic

High School Classic er den traditionelle high school-udveksling, som de fleste af vores elever vælger. Det er det perfekte program for dem, der længes efter en ægte high school-oplevelse i udlandet og som er villige til at omfavne de overraskelser, den kan medføre. Sådan fungerer det: Ud fra din profil matcher vi dig med en værtsfamilie og skole, og det bedste er, at det kan blive stort set alle steder i Costa Rica! Hvis du er åben for eventyr og villig til at lade dig overraske, er det her programmet for dig. 

High School i Costa Rica

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i Costa Rica
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om High School i Costa Rica

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af High School i Costa Rica endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9