High School i Canada

STS Education Group
5 - 10 måneder afhængig af den pakke du vælger
Heltid
Udveksling og High School
Canada
Kontakt udbyder for information omkring opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

High School i Canada

High School i Canada - Udforsk Canadas smukke natur

Smuk natur, store åbne områder, fede udendørsaktiviteter og dyreliv. Canada er det andet største land i verden. Du vil møde venlige folk og en imødekommende kultur. Det er forståeligt, hvorfor landet tiltrækker et stigende antal udvekslingselever, fra Quebec til British Columbia i store og pulserende byer som Montréal, Toronto, Ottawa og Vancouver. Du vil opleve, at Canada har det hele.

Du tænker måske på Canada, og forestiller dig bjerge med sne og en masse vinteraktiviteter. Måske har du altid drømt om at stå på ski i Whistler eller Rocky Mountains. Canada er et vinterparadis, og der du tager hen, hvis du elsker sne. Men den storslåede natur, byder på en lang række sjove udendørsaktiviteter hele året rundt. I foråret og sommeren springer en masse små festivaler op, og som folk fejrer over hele landet. Ikke mindst på Canadas national dag, Canada Day, 1. juli.

Vælg mellem Classic og Select

Et udvekslingsår i Canada med er en fantastisk mulighed og et springbræt til at nå dit fulde potentiale. I Canada kan du vælge mellem Classic og Select. Med Classic placerer vi dig i en nøje udvalgt værtsfamilie og en passende skole et sted i Canada.

Med Select i Canada kan du vælge by og skoledistrikt for at lige præcis det, du ønsker ud af dit udvekslingsår. Læs mere nedenfor, og kontakt os, hvis du vil have mere information – vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige skole!

High School Classic er det traditionelle High School udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dig, der længes efter en ægte High School oplevelse i udlandet, og som er villig til at omfavne alle de overraskelser, det kan medføre.

Det fungerer således: På baggrund af din profil/ansøgning matcher vi dig med en værtsfamilie og skole, og det bedste er, at det kan blive overalt i Canada, fra Rocky Mountains til søerne i Ontario! Er du klar på nye eventyr og villig til at lade dig overraske i løbet af dit udvekslingsår, er dette programmet for dig.

High School i Canada

STS Select i Canada giver dig muligheden for at vælge mellem skyskrabere i Vancouver, den franske stemning i Montreal, den internationale atmosfære i Toronto eller de smukke Whistler bjerge. STS tilbyder Select skoler på tværs af Canada. Fortæl os hvad der er vigtigst for dig – hvad enten det er, at stå på ski i Rocky Mountains, studere fotografi og medie eller måske, at bo nær strandene ved Lake Ontario.

STS samarbejder med nøje udvalgte skoler, som tilbyder det akademiske high school niveau vi forbinder med Canada, fantastiske lokationer, vidunderlige værtsfamilier og overordnet set nogle gode programmer. I Canada samarbejder vi med skoler, der både er franske, engelske og tosprogede. Uanset sproget leverer skolen en kvalitets uddannelse og gode læringsforhold til eleven. Ligesom Canadas nabo i syd, har skolerne gule skolebusser, skabe til eleverne, homecoming bal og prom!

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i Canada
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om High School i Canada

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af High School i Canada endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9