Viser 1-20 af 225
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 225
1
2
3
4
...
12

Tre fordele ved at satse på et Study Abroad program

Drømmer du om at blive en del af det helt særlige campusliv i USA, Australien eller måske England? Er du ikke helt sikker på, hvad du vil studere endnu? Med et semester eller studieår i udlandet får du et sabbatår, der kickstarter din fremtid. Her samler vi tre fordele ved at satse på et Study Abroad program. 

Fordelene gælder selvfølgelig uanset, om du vil studere i udlandet som en del af et sabbatår lige efter gymnasiet, mellem din bachelor- og kandidatuddannelse eller måske endda som en del af din uddannelse. Her kan Erasmus + udveksling eller praktik også være et bud på din vej ud i verden.

Udvid din horisont med et semester i udlandet

I: Du får hjælp "Every Step Of The Way"

Når du rejser ud via et Study Abroad program, får du tryghed i processen. Intet er overladt til tilfældighederne. Din agent er med dig "every step of the way" lige fra de tidlige overvejelser, og til du er sikkert hjemme i Danmark med bagagen fuld af oplevelser. Det betyder, at du typisk får hjælp til:

  • Valg af destination og fag eller studieprogrammer
  • Ansøgning til det valgte college og til legatsøgning
  • Ansøgning om visum og booking af flybilletter 
  • Indhentning og eventuel oversættelse af certifikater, karakterudskrifter og udtalelser

Er der et internship som en del af dit study abroad program, får du naturligvis også hjælp til at finde den rigtige praktikplads for dig. De fleste agenter tilbyder også grundig forberedelse i form af interviews og informationsmøder før afrejse samt et introduktionsforløb i begyndelsen af dit semester i udlandet.

Du får en kontaktperson både i Danmark, og når du er ankommet til din destination. Når du er kommet hjem, bliver du en del af et netværk af andre unge, der ligesom dig har haft et studieophold i udlandet. 

Tip: Find ud af, hvordan du omregner units eller credits til ects

II: Du oplever "The True College Experience"

Hele verden står åben for dig, der overvejer et studieår eller semester i udlandet som en del af et sabbatår før eller undervejs i din uddannelse. Nogle af de populæreste destinationer er imidlertid:

  • USA
  • Australien
  • England
  • New Zealand
  • Canada

Som collegestuderende her oplever du den helt særlige stemning på campus, som du kender så godt fra film og serier. Flere agenter giver dig mulighed for at vælge, om du vil bo på kollegium on campus eller vil bo ved en lokal værtsfamilie. Nogle steder er det også mulighed for at bo i en lejlighed med andre studerende på et Study Abroad ophold. I din fritid kan du deltage i aktiviteter på campus eller opleve dit nye hjemland.   

III: Du får et semester, der er "Nothing Like Home"

Med et Study Abroad ophold får du alle fordelene ved at studere i udlandet. Det betyder, at du booster din faglige, sproglige og personlige udvikling samtidig med, at du får en oplevelse på dit CV, der styrker dine muligheder i fremtiden. Du kan også vælge mellem en række spændende fag og kombinationer, hvor nogle af dem slet ikke findes herhjemme. Vælg fx mellem programmer i:

  • Hotel og turisme
  • Mode og design
  • Medier og kommunikation
  • Business, sprog og management

En særlig del af oplevelsen ved at tage et semester eller studieår i udlandet er også, at du oplever helt andre måder at undervise på end på universiteterne i Danmark. Og fagene har en anden vinkel.

Er et semester i udlandet noget for dig?

Når du vælger et Study Abroad program, kan du ofte styre uden om sprogtests og optagelsesprøver, der ellers ofte er et krav for at studere i udlandet. Du skal dog typisk have afsluttet en gymnasial uddannelse og have forholdsvis gode karakterer i engelsk eller et eventuelt andet sprog, som du vil studere på. Mange agenter har også deres egne sprogtests som en del af deres ansøgningsproces.

Klik dig videre i oversigten længere oppe på siden og find det Study Abroad program, der matcher dine drømme.

Relaterede studieretninger
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12