Vis studentum.dk som: Mobile

EUX Velfærd

SOSU H
4 år (PAU) eller 4 år og 7 måneder (SOSU)
SU og Elevløn
Heltid
Gymnasial uddannelse
Brøndby
Åbent hus
29-01-2020
Åbent hus
06-02-2020

Om uddannelsen

EUX velfaerd

EUX Velfærd - 1 uddannelse, to huer

Er du klar til at gøre en indsats, og vil du have flere muligheder for din fremtid? Med EUX Velfærd får du både en fantastisk erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse, der giver dig adgang til at læse videre.

Kombinerer du uddannelsen til pædagogisk assistent med EUX Velfærd, er du færdig på fire år. Vælger du i stedet at kombinere EUX Velfærd med uddannelsen til social- og sundhedsassistent, er du færdig på fire år og syv måneder. Fælles for begge muligheder er, at du BÅDE får praktisk viden og erfaring i samspil med boglig viden, der styrker dine studiekompetencer. Du bliver med andre ord student og faglært på samme tid.

Det får du med EUX Velfærd

EUX Velfærd er for dig, der er ambitiøs og målrettet. Som EUX-elev træner du både dine studieforberedende kompetencer, og arbejder med praktiske situationer fra arbejdet med børn, unge, voksne og ældre. I skoleperioderne arbejder du med metoder, der styrker dine innovationskompetencer

  • Formidlingskompetence
  • Kreative kompetencer
  • Handlingskompetencer
  • Samarbejdskompetencer
  • Navigationskompetencer

Undervisningen er baseret på forskellige arbejdsprocesser i form af fx gruppearbejde, projektarbejde og arbejde med cases. Samtidig med at styrker både dine erhvervsfaglige og studiekompetencer, får du også redskaberne til at forholde dig metodisk, analytisk og refleksivt til din egen og andres praksis i din uddannelse og i mødet med borgeren.

Opbygning på EUX Velfærd

Fagretningen EUX Velfærd på SOSU H er starten på dit EUX-forløb inden for hovedområdet Omsorg, sundhed og pædagogik. Forløbet består af grundforløb 1, grundforløb 2 og et hovedforløb til enten pædagogisk assistent eller social- og sundhedsassistent. 

Du bliver undervist i erhvervsfag samt grundfagene dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau på grundforløb 1. På grundforløb 2 bliver du undervist i yderligere 3 grundfag på C-niveau. På hovedforløbet bliver du undervist i 9 grundfag på C, B og A niveau. 

Lyder EUX Velfærd som noget for dig?

Når du vælger fagretningen EUX Velfærd, uddanner du dig til at gøre en forskel for mennesker, der har brug for dig, og du vil få mulighed at nytænke og udvikle fremtidens velfærd. På SOSU H uddanner vi i livskvalitet. Vi har fokus på dig og din faglighed, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få information

 

Kontaktinfo

SOSU H

Skelbækgade 11717
københavn v

 Vis telefonnummer
www.sosuh.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om EUX Velfærd

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af EUX Velfærd endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer