Vis studentum.dk som: Mobile

EUX Velfærd

SOSU H
4 år (PAU) eller 4 år og 7 måneder (SOSU)
SU og Elevløn
Heltid
Gymnasial uddannelse
Brøndby
Infomøde
23-04-2020

Om uddannelsen

EUX Velfærd

EUX Velfærd = student + faglært

Du får travlt med både hænder og hoved på en EUX Velfærd. Her kombinerer du uddannelsen til SOSU-assistent eller pædagogisk assistent med en gymnasial uddannelse.

Med en EUX Velfærd har du både en erhvervsuddannelse og en to årig studentereksamen, der giver dig adgang til videregående uddannelser. Måske vil du ud og bruge din erhvervsuddannelse med det samme – tjene penge, få erfaring og læse videre senere. Med en EUX Velfærd er valget dit.

Uddannelsens opbygning

Grundforløb 1

EUX Velfærd starter med grundforløb 1, hvor du både har erhvervsrettede fag samt gymnasiale grundfag. På grundforløb 1 EUX Velfærd udvikler du erhvervsfaglige og studieforberedende kompetencer.

Grundforløb 2

Der er fokus på de forskellige faglige områder, der har betydning i arbejdet med børn, unge, voksne og ældre. Desuden fortsætter de gymnasiale fag og arbejdsmetoder.

Hovedforløb

Du veksler mellem skole- og praktikophold, så du kan afprøve den teori, du lærer på skolen ude i praksis og løbende får nye færdigheder. Du fortsætter arbejdet med såvel erhvervsfaglige som gymnasiale opgaver og aktiviteter.

Ansøgning og adgangskrav

Adgangskrav til grundforløb 1/EUX. Bestået dansk og matematik på 9. klasses niveau med et karaktergennemsnit på mindst 02.

Få information

 

Kontaktinfo

SOSU H

Skelbækgade 1
1717 København V

 Vis telefonnummer
sosuh.dk Uddannelsens hjemmeside


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om EUX Velfærd

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af EUX Velfærd endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: