Vis studentum.dk som: Mobile

5 ugers forløb for STX, HTX og HF studenter (Online)

Skive College
5 uger
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Erhvervsuddannelse
Fjernundervisning

Om uddannelsen

Tag et 5-ugers forløb og bliv klar til en praktikplads

Har du bestået din studentereksamen, og drømmer du om en praktikplads indenfor kontor, handel eller detailbranchen, kan du på bare 5 uger få et optimalt springbræt til en erhvervsuddannelse i erhvervslivet.

5 ugers forløbet er for dig, der allerede har en eksamen fra fx gymnasiet, HTX eller HF og brænder efter at komme ud og prøve kræfter med erhvervslivet. Du bliver klædt på til at vælge speciale, og er derefter klar til at fortsætte i 2 års praktik i en virksomhed.

Der starter nye hold hver måned. Hvert hold starter med en fælles konference, hvor du møder din undervisere og medstuderende, hører om faget og om, hvordan du kommer godt igennem studiet. Al undervisningsmateriale er tilgængeligt online, men der kan være enkelte materialer, du vil modtage fysisk. Studiet foregår 100 % online, også eksamen.

Kombinér teori og praksis med 5 ugers forløbet

Når du læser 5 ugers forløbet på Skive College, lærer du at omsætte din teoretiske viden til praksis og kombinere din viden fra de forskellige fag. Du kommer til at arbejde med tværfaglige eksempler og faglige temaer, så du får en solid fornemmelse for, hvordan du kan bruge din viden, når du kommer ud på en arbejdsplads.

Du skal på i 5 uger arbejde med et praksisnært specialefag

Over hele skal du arbejde med et særligt specialefag, hvor du lærer at anvende al din teoretiske viden og kompetencer, i forskellige praktiske sammenhænge. Du arbejder med en virksomhed og de opgaver der er typiske for den uddannelsesretning du ønsker. I dette specialefag, får du for alvor en fornemmelse for, hvad det er for en branche, du har valgt at uddanne dig i.

Eksamen

Afslut 5 ugers forløbet med en individuel online eksamen i specialefaget. Eksamen i specialefaget er en mundtlig online eksamen, som tager udgangspunkt i dit skriftlige oplæg. Oplægget udarbejdet på baggrund af dit arbejde med specialefaget.

Lyder 5 ugers forløb for HHX studenter som det rette valg for dig, kan du tilmelde dig her eller kontakte Skive College for yderligere information her!

Du skal sammen med tilmelding vedhæfte dit eksamensbevis for din studentereksamen.

Kontakt Skive College for mere information og tilmelding her!

Få information

 

Kontaktinfo

Skive College

EUX / EUD Business
Arvikavej 2B
7800 Skive

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om 5 ugers forløb for STX, HTX og HF studenter (Online)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af 5 ugers forløb for STX, HTX og HF studenter (Online) endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juli 2020
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Du vil måske også være interesseret i: