Vis studentum.dk som: Mobile

Skive College - EUX-forløb, gymnasielle uddannelser og erhvervsuddannelser

Den 1. august 2017 fusionerede Skive Handelsskole og Skive Tekniske Skole under navnet Skive College.

Skive College blev stiftet i 1884 af handelsstanden i Skive og er i dag en selvejende institution med næsten 675 årselever og 85 ansatte.

Skolen har 2 bygninger, hovedbygningen til ungdomsuddannelserne HHX og HG - og Kursushuset til virksomhedsrettede kurser på alle niveauer plus datamatikeruddannelsen.

Skive College er en af de mest moderne og fleksible handelsskoler i landet. Utallige forandringer i uddannelserne har gennem tiden kunnet gennemføres pga. skolens særlige indretning og arkitektur.

Skive Colleges værdier

Skive College er meget tydeligt bygget op omkring et sæt værdier, som danner fundamentet for udviklingen på skolen så vel som den daglige undervisning:

  • Vi er professionelle - Vi er faglige og troværdige og giver hinanden frihed til at skabe resultater. Vi engagerer os sammen i opgaven og vil det bedste hver gang.
  • Vi handler - Vi hylder forskellighed og kreativitet. Med humor og fleksibilitet skaber vi de bedste løsninger. Vi gør det vi tror på, og tror på det vi gør.
  • Vi er ordentlige - Vi er opmærksomme og behandler hinanden med respekt. Vi lytter, går i dialog og melder klart ud.

SkivehsSkolens værdier forgrenes ud i organisationen via fælles aktiviteter for hele skolen, og ved aktiviteter i de enkelte afdelinger. Derudover er men på College meget bevidste omkring at værdierne først får værdi når de omsætte til konkrete handlinger  - når de kommer til at gøre en forskel.

Internationalt miljø på Skive College

Skive College har et internationalt fokus og forsøger kontinuerligt at øge internationaliseringen på skolen. I dag har Skive College samarbejdspartnere i England, Tyskland, Holland, Frankring og Rusland. Derudover er Skive College deltager i projekter under Comenius, ligesom skolen har opnået Erasmus charter.

Skive College er meget opmærksomme på den globaliserede verden og forsøger med internationaliseringen at imødekomme de krav som stilles i et globaliseret samfund.


Vis alle uddannelser fra Skive College

Uddannelser

Video

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Skive College og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Skive College

EUX / EUD Business
Arvikavej 2B
7800 Skive

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Skive College

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Skive College endnu. Bliv den første!