Vis studentum.dk som: Mobile

Tysk kursus på sprogskole

SIOC Study In anOther Country
Heltid/deltid
Sidste ansøgningsfrist: Gerne 4 uger før kursusstart
Sprogrejse
Berlin, Tyskland, Østrig
Kontakt SIOC

Om uddannelsen

Studer Tysk på SIOC's sprogskole i Berlin eller WienLær tysk i Berlin

Vil du lære tysk fra bunden eller bare forbedre det sprog du allerede taler? SIOC tilbyder sprogskoleforløb i Tyskland i Berlin og i Wien i Østrig på forskellige niveauer. 

Sprogskole i Berlin

Hvis du drømmer om at studere i Berlin, kommer du til at studere på GLS (German Language School). Skolen i Berlin har fået prisen "Bedste tyske sprogskole i Tyskland" i både 2008 og 2010, og er overlegen på både korte og længere sprogkurser. Sprogskolen tilbyder kurser i både hverdagstysk, businesstysk og tyske certificeringer.

Berlin er et perfekt sted at studere for dig, der er interesseret i Tysklands kultur og historie. Byen tilbyder mange shoppingmuligheder og et pulserende natteliv, du ikke oplever andre steder i verden. 

Sprogskole i Wien

Wien er Østrigs hovedstad og emmer af kultur, musik og romantik. Du kommer til at studere på ActiLingua Academy, der ligger centralt i hjertet af Wien, og du lærer tysk i små internationale grupper forskellige sprogniveauer. Undervisningens vil sikre, at du lærer at snakke og bruge sproget grammatisk korrekt.

SIOC hjælper dig med ansøgningsprocessen

SIOC tilbyder, helt omkostningsfrit, at hjælpe dig, som ønsker at tage et sprogkursus på German Language School (GLS). Der er kontinuerlig optagelse på de fleste kurser på skolerne og der er ingen "sidste tilmeldelsesfrister", men vi ser gerne at du melder dig på dit ønskede kursus, mindst 4 uger før kursusstart.

Lyder et tyskkursus som noget for dig? og ønsker du mere information om priser, indkvatering, varighed og GLS Berlin?

>> Kontakt SIOC her for tilmelding eller mere information!

Få information

 

Kontaktinfo

SIOC Study In anOther Country

Strandgaten 96
5004 Bergen

 Vis telefonnummer
www.sioc.no


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Tysk kursus på sprogskole

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Tysk kursus på sprogskole endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Vil du på sprogskole i udlandet?
Interview med SIOC

Hos SIOC får du helt gratis rådgivning til at planlægge et sprogskoleophold i udlandet, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Her giver Birger Reinhardt Larsen, der er rådgiver i SIOC, dig lige præcis de tips og råd, du skal bruge for at gøre din sprogrejse en oplevelse for livet!

Læs mere