Vis studentum.dk som: Mobile

Språkkurs

Study in anOther Country

Overvejer du et sprogkursus, eller vil du gerne læse i udlandet? Vil du lære italiensk, fransk, spansk, engelsk, tysk eller et andet fremmedsprog? Study In anOther Country, hjælper dig med at finde gode sprogskoler, hvor du kan lære at tale et nyt sprog! Vores service er helt gratis for dig som studerende!

Study In anOther Country AS er et lille familieejet firma med base i Bergen, i Norge. Vi har arbejdet som internationale repræsentanter for sprogskoler over hele verden i over ti år, og repræsenterer i dag over 160 forskellige skoler blandt andet i Spanien, England, Latin-America, Australien, Italien, USA og Frankrig

Alle skolerne SIOC samarbejder med er højt kvalificerede, og har internationale certifikater og medlemskab i internationale organisatoner. Hos SIOC synes vi, at det er vigtigt at have et personligt forhold til administrationen og personalet på skolerne de samarbejder med. Hvert år deltager vi i workshops for sprogskoler i London, og udvider konstant deres professionelle og faglige netværk. 

Bestil et sprogkursus i dag

SIOC tilbyder sprogkurser for mennesker i alle aldre, og vi har en række samarbejdende skoler, der står klar til at tage imod dig! Der er masser af spændende destinationer i både Europa, USA og Australia, så du finder garanteret et sted som passer til dig.

Disse sprog kan du lære på et sprogkursus med SIOC: 

Er du 50+ eller pensionist?

Flere af SIOCs skoler tilbyder specialkurser for dem over halvtreds år, som ønsker at lære et nyt sprog sammen med andre i deres aldersgruppe.

  • Kurserne planlægges med 15 - 20 lektioner i små grupper på hver sit niveau
  • Der lagt op til spændende aktiviteter og udflugter
  • Hvert kursus varer to uger, og arrangeres både i efteråret og i løbet af vinteren
  • Ønsker du at forlænge kurset, så anbefaler vi dig at fortsætte på skolens ordinære kurser.

Er I en gruppe som ønsker at rejse sammen til Spanien, Italien eller Frankrig, skræddersyr vi gerne et program for jer. Varighed: 1 til 2 uger.

Efteruddannelse til sproglærere

SIOC har mange spændende kursustilbud for dig, som underviser i sprog i folkeskolen eller på gymnasiet. Du kan for eksempel deltage på SIOCs specielle lærerkursus, hvor pædagogik og undervisningsmetoder er i fokus. Her møder du kollegaer fra forskellige kulturer, og får bedre kendskab til det globale uddannelsessystem. Eftersom du er sproglærer med behov for genopfriskning af undervisningssproget, tilbyder vi også en række forskellige sprogkurser, efteruddannelser og konferencer i diverse lande.

Studere i udlandet til efteråret?

Skal du starte på et studie i udlandet til efteråret, så anbefaler SIOCs at du starter udenlandsopholdet med et sprogkursus.

Skal du arbejde i udlandet, eller med udenlandske forretningsforbindelser?

SIOCs skoler har også et bredt kursustilbud i internationalt forretningssprog, hvor undervisning i de enkelte landes kultur er en del af programmet. Husk, ikke alle forretningsaftaler kan eller skal indgås i mødelokalet.

Ofte bliver de vigtige beslutninger truffet over middage og/eller i sociale sammenhænge. På SIOCs skoler og kurser møder du fremtidige forretningsforbindelser fra andre lande og kulturer, og opbygger et værdifuldt netværk med internationale kontakter.

SIOCs mål

SIOCs mål er at finde den rette destination, den rette skole og det rette kursus for alle vores studerende. SIOC tilbyder de samme priser som skolerne, og herudover får du gratis vejledning gennem SIOC. Med vores mangeårige erfaring sidder vi med en kæmpe viden om sprogstudier, og er derfor en meget nyttig kontakt for dig som studerende.

En anden fordel ved at gå gennem SIOC World er, at du får din egen kontaktperson som vil guide dig gennem hele processen. Din kontaktperson tager dine spørgsmål direkte videre til skolen, du ønsker at studere hos, og formidler svar videre til dig

Find den perfekte skole for dig

SIOC Study In anOther Country har god kommunikation med skolerne og hjælper dig med at planlægge dine udenlandsstudier. Du har altid mulighed for at komme i kontakt med vores medarbejdere.

SIOC Study In anOther Country har selv besøgt skolene og ved derfor meget om kurserne, indkvarteringsmuligheder og de aktiviteter og beliggenheder som tilbydes. De ansatte tager desuden selv på sprogkurserne for at teste skolerne. På denne måde er de i stand til at give dig bedst mulig rådgivning og service.

Birger fra SIOC

Kontaktoplysninger til SIOC

Du kan kontakte SIOC mandag til lørdag fra kl. 08 til kl. 20 på: 

  • Telefon: +47 55328102 eller mobil +47 97563700
  •  Mail: info@sioc.no 

Birger Larsen fra SIOC svarer på dine spørgsmål!


Vis alle uddannelser fra SIOC Study In anOther Country

Uddannelser

Sprogrejse
Sprog og litteraturvidenskab
Engelsk Sted Gennemsnit
Engelsk kursus på sprogskole Flere byer (4)
Fransk
Fransk kursus på sprogskole Frankrig
Italiensk
Italiensk kursus på sprogskole Italien
Spansk
Spansk kursus på sprogskole Flere byer (3)
Tysk
Tysk kursus på sprogskole Flere byer (3)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med SIOC Study In anOther Country og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

SIOC Study In anOther Country

Strandgaten 96
5004 Bergen

 Vis telefonnummer
www.sioc.no


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om SIOC Study In anOther Country

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Vil du på sprogskole i udlandet?
Interview med SIOC

Hos SIOC får du helt gratis rådgivning til at planlægge et sprogskoleophold i udlandet, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Her giver Birger Reinhardt Larsen, der er rådgiver i SIOC, dig lige præcis de tips og råd, du skal bruge for at gøre din sprogrejse en oplevelse for livet!

Læs mere
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af SIOC Study In anOther Country endnu. Bliv den første!