Private uddannelser

Specialistuddannelsen til Fertilitets Terapeut

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • København

Om uddannelsen

FertilitetsTerapeut

Specialistuddannelsen til FertilitetsTerapeut - en uddannelse der bygger broer imellem øst og vest – videnskab og visdom!

De fleste fagpersoner, som arbejder med fertilitet, arbejder enten østlig el. vestlig orienteret. I denne uddannelse som bygger ovenpå Sexologuddannelsen, får du det bedste og mest relevante med, fra begge verdener. Vi taler om sekundær ægløsning, kosmobiologi – såvel om naturlig hormoner, kost og lystperioder!

Indhold og udbytte af specialistuddannelsen til FertilitetsTerapeut

At uddanne sig til FertilitetsTerapeut, er både en uddannelse ud i følelsernes verden – såvel som de biokemiske processer i kroppen og psykken. Du får det bedste afsæt ind i uddannelsen, hvis du er åben får både de østlige energetiske og spirituelle – såvel som de vestlige kliniske og evidensbaserede tilgange til fertilitet. Glæd dig til en spændende Specialistuddannelse – der bygger broer imellem øst og vest – videnskab og visdom!

Du vil skulle have min 10 samtaler under uddannelsen á 1 – 1 1/2 t. varighed, med kvinder/ par, som ønsker at blive gravide. 2-4 forskellige. De 10 sessioner gives gratis til klienten/ klienterne. Samt 5 individuelle sessioner hos Yazmin Fox Eisen, el. anden sexolog, som også har stor viden om undfangelse og fertilitet. De 5 timer betales af eleven.

Online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online.

Ansøgning og adgangskrav

Denne Specialistuddannelse kræver, at du har Sexologuddannelsen. Dvs. at du som min. er optaget på og tilmeldt uddannelsen. Du er også velkommen til at søge ind, hvis du har anden relevant baggrund, er uddannet sexolog fra anden skole. Har kan der være tale om at du supplerer med 1-3 relevante moduler fra Sexologiskolens Sexologuddannelse.

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Pris pr. Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger, egentimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen). Plus udgifter til leje af lokale til sessionerne.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelsen til Fertilitets Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Overvejer du at blive sexolog eller parterapeut?

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Sponsoreret