Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i ForældreRelation

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
31.250 DKK inkl. moms
Private uddannelser
København, Århus
05-01-2021

Om uddannelsen

Bliv specialist i ForældreRelation

Er du uddannet parterapeut, psykoterapeut eller psykolog? Denne specialistuddannelse i ForældreRelation er det oplagte valg for dig, der gerne vil have en specialistuddannelse, hvor du kan lære forældre, som ikke længere er et par at kommunikere og have fokus på barnet/børnene. 

Det lærer du på specialistuddannelsen i ForældreRelation

I dag bliver 46% af alle gifte par skilt, og mange af dem har børn. Plus de, der lever sammen uden at være gift, og som vælger at gå hver til sit.

Som forældre har man ansvaret for barnets sunde og trygge opvækst og udvikling. Det kræver at mor og far har så god som mulig en kommunikation og et konstruktivt samarbejde. Dette er nemmere sagt end gjort, og det vil vi som ForældreRelationTerapeuter gerne hjælpe med. Dette gavner både børnene, hver af forældrene og for samfundet.

Uddannelsens indhold 

Specialistuddannelsen i ForældreRelation består af 3 moduler á 3 dage fordelt over ½ år. 2 af modulerne foregår i Århus, hvor de sidste 2 moduler + eksamen foregår i København. 

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med eksamen og certificering. 

Fremmøde og orlovsregler

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelsen

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i ForældreRelation er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

 

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i ForældreRelation

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse i ForældreRelation endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere