Viser 1-20 af 83
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 83
1
2
3
4
5

Internationale studier

Internationale studier - Uddannelsen for dig, der vil verden

Interesserer du dig for global kultur, politik, sprog og økonomi? Drømmer du om at arbejde en virksomhed med globalt udsyn? Vil du gerne være med til at styrke virksomheder og organisationers internationale samarbejde? En uddannelse i Internationale studier åbner dine muligheder for en international karriere. 

Selvom vi lever i en globaliseret verden og er meget oplyst om verdens kulturer, så er der alligevel store kulturelle forskelligheder mellem eksempelvis Østen og Vesten. Med en uddannelse i Internationale studier vil du lære om de globale forhold og forskelligheder, der gør sig gældende, således at du bliver eksperten, når din virksomhed skal indgå handler eller samarbejdsaftaler på tværs af forskellige kulturer. Det gælder alt fra kommunikation til etik, hvor du vil kunne bidrage med viden om, hvordan et internationalt samarbejde bedst gribes an. 

Lyder det som noget for dig? Læs mere om, hvordan du kan uddannelsens opbygning og dine fremtidsmuligheder nedenfor. 

Tag en uddannelse i Internationale studier

Internationale studier er en studieretning, der udbydes på flere universiteter rundt i Danmark og i udlandet som både bachelor- og kandidatuddannelser. Det faglige niveau, det teoretiske indhold og adgangskrav vil variere afhængig af, om du skal læse Internationale studier som en bachelor- eller kandidatuddannelse, og hvilket universitet du vælger at studere på. 

Generelt om en uddannelse i Internationale studier er, at du vil komme til at beskæftige dig med internationale forhold og modtage undervisning i det globale samfund, global historie, international politik, kulturforståelse og økonomi.

I løbet af uddannelsen vil du fx modtage undervisning i fag som:

  • Global Politics
  • Global Society
  • International Project Management
  • Modern Global History
  • Global Thought
  • Global Political Economy

Undervisningen vil typisk bestå af en kombination af holdundervisning og forelæsninger. Derudover vil der være en del selvstudie i forhold til forberedelserne til undervisningen, så du skal forvente, at studiet vil svare til en 37 timers arbejdsuge.

Styrk dine analytiske evner med en universitetsuddannelse 

Med en universitetsuddannelse vil du lære at arbejde analytisk og problemorienteret. I løbet af dit studie vil du udvikle en skabelon eller metode til, hvordan du løser og går til nye opgaver og arbejder med diverse problemstillinger, som vil gavne dig i det fremtidige arbejdsliv.

Du vil også typisk komme til at arbejde i skiftende projektgrupper i løbet af uddannelsen, hvor du vil lære at arbejde projektorienteret og samtidig udvikle dine samarbejdsevner. Denne del er relevant vil forberede dig til, når du som færdiguddannet skal arbejde i en virksomhed og samarbejde med både kollegaer, kunder og andre interessenter.

En universitetsuddannelse i Internationale studier vil dermed give dig nogle grundlæggende kompetencer og færdigheder - ikke blot indenfor emnet, men også evner som du kan trække på i forskellige jobsituationer. 

Dit fremtidige job med en uddannelse i Internationale studier

Med en uddannelse i Internationale studier vil du typisk komme til at arbejde i internationale virksomheder – danske eller udenlandske – hvor du fx kan komme arbejde med import og eksport. Du kan arbejde med, hvordan virksomheder kan øge og styrke deres internationale samarbejde. Sådan kan du være med til at bidrage til, at virksomheder på tværs af lande og kulturer bygger broer og lære fra hinanden. 

Derudover er der også flere, der finder job i større internationale organisationer, NGO'er eller politiske institutioner. Dette job er for dig, der har en større politisk interesse eller er drevet af interesse for en særlig sag. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Relaterede kategorier