Vis studentum.dk som: Mobile

Schiller

Schiller International University inviterer dig til at lære om alle vores institutioner, og hvad de kan tilbyde dig

Schiller International University er et privat amerikansk universitet dedikeret til den aktive udvikling og entusiasme for international forståelse og læring. I over 50 år har vi troet på eksperimental læring, som er en uddannelsesmodel, som kombinerer viden og kompetencer med menneskelige værdier. En kombineret læringsproces som garanterer alle vores studenter ikke kun professionelle kapaciteter, men også et international mindset, som inkluderer realistiske scenarier som binder mennesker, nationer og kulturer sammen.

På SUI er vi bevidste om, at vores studenter er en del af en global verden. Derfor tilbyder vi færdiguddannede studenter fra vores 4 internationale fakulteter, med karakterer og kompetecer som kan bruges både i USA og i Europa. Alle vores programmer er instrueret på engelsk og designet og tilpasset til hvert personlige scenarie. Derudover er alle vores studenter opfordrede til at studere i udlandet, og er motiverede til at færdiggøre deres professionlle expertise med deres forskellige livserfaringer, hvilket giver dem gode muligheder i fremtiden.

Hvorfor studere på SIU? Amerikansk og Europæisk uddannelse

Vores SUI uddannelsesmodel kombinerer det bedste fra Amerikanske og Europæiske modeller, hvilket garanterer en professionelle erfaringer men samtidigt stærke humanistisk værdier. Alle vores karakterer er anerkendt i USA og i mange tilfælge også i Europa.

Personaliseret læring

Tilpas din læring ved at udforske specifikke interesseområder. For at vores programmer og fag er designet til dine interesser og din læring, har vi mindre klasser, med en mindre antal elever, samt akademiske vejledere, som hjælper eleverne fra dag et.  

Flexibilitet

Start dine studier på hvilken som helst måned på året. Vores digitale klasseværelser gør det muligt for eleverne at vælge fysisk eller online klasseundervisning. Derudover giver vores hyper-tilkoblede system dig mulighed for at komme til og fra forskellige campus uden at du mister merit.

Diversitet

Et inkluderende miljø med mange forskellige typer mennesker. Du kan føle dig integreret uanset hvilken profil du selv har, og tage din uddannelse i et miljø med 100% diversitet.

Beskæftigelsesmuligheder

Vores programmer og kurser inkluderer professionelle udfordringer, udveksling, internationale fordybelse og karrierevejledning, som støtter eleverne i at opnå deres personlige karrierer.

Fællesskab

Oplev SIU viben: vores spændende fællesskab af elever, fakulteter og kollegier. Du kan opbygge en en solide, personlige, langvarende venskaber i forskellige miljøer, både socialt og professionelt. Ved at studere på SUI får du et solidt fællesskab og bliver en del af Schiller familien.

Oplevlese

Få din uddannelse mens du fordyber dig i og inddrages i kulturer på et af vores fire internationale campusser. Du får en akademisk og personlig livserfaring, der giver dig en livslang nysgerrighed, som du kan tage med dig videre.

Relevans

Udnyt dit netværk i vores internationale institution med mere end 50 års historie, og tag den gode støtte og erfaring du får som student hos os med videre i din karriere. 


Nedenfor kan du se en liste over uddannelser fra Schiller International University. Find den uddannelse, der passer bedst til dine interesser og drømme!


Vis alle uddannelser fra Schiller International University

Studieby

Video

Uddannelser

Videregående uddannelse
Økonomi og handel
International handel Sted Gennemsnit
Associate Degree in International Business Flere byer (3)
Bacheloruddannelse
Hotel og Restaurant
Turisme og Service
Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management Flere byer (5)
Markedsføring og salg
Bachelor of Science in International Business Flere byer (5)
Økonomi og handel
Bachelor of Arts in International Relations and Diplomacy Flere byer (4)
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
IT-uddannelser
IT og forretning
MBA in Management of Information Technology Flere byer (3)
Ledelse og organisation
Master's Degree in International Management (MIM) Flere byer (2)
MBA
Master of Business Administration (MBA) Flere byer (5)
Markedsføring og salg
MBA in International Business Flere byer (5)
Samfund og kultur
Internationale Studier
Master of Arts in International Relations and Diplomacy Flere byer (2)

Vis alle

Kontakt mig

Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.

Kategorier

Kommunikation og medier

   Kommunikation & PR

Ledelse og organisation

Markedsføring og salg

Samfund og kultur

Økonomi og handel

   International handel

Kontakt

Schiller International University

Zollhofgarten 1
69115 Heidelberg

 Vis telefonnummer
www.schiller.edu


Vil du vide mere?

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Schiller International University endnu. Bliv den første!

Åbent hus
maj 2022
ma
ti
on
to
fr
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5