Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Schiller International University

Få en Amerikansk og Britisk uddannelse i Europa og USA!

Schiller International University er et privat amerikansk universitet dedikeret til den aktive udvikling og entusiasme for international forståelse og læring. 

Studerende hos Schiller International University (SIU) modtager en anerkendt amerikansk og britisk uddannelsesgrad, der er gyldig i 45 lande under Bolognaprocessen. Som studerende på SIU får du en global profil, idet du studerer i udlandet og med mennesker fra hele verden. 

SIU tilbyder en række bacheloruddannelser og andre videregående uddannelser. Du kan tage din uddannelse online eller i én af følgende fem byer: 

  • Heidelberg, Tyskland
  • Paris, Frankrig
  • Madrid, Spanien
  • Largo, Florida
  • London, England

SIU i London

SIU i London er beliggende på University of Roehampton Campus i et af Londons mest eksklusive områder tæt på Richmond Wimbledon stadion. Du har som studerende mulighed for at læse første år af din uddannelse i London. 

Opkaldt efter menneskerettighedsforkæmper

Dr. Liebrecht var, som filosofi professor i USA, meget imponeret over de personligt tilpassede instruktioner i det amerikanske College System, og han ønskede at skabe et ligende initiativ i Europa. Realiseringen af dette koncept blev Schiller International University opkaldt efter den tyske forfatter og menneskerettighedsforkæmper Friedrich Schiller.

Bliv verdensborger med Schiller International University

SIU's studieprogrammer har et internationalt fokus. Universitetets studerende kommer fra 100 forskellige lande, hvilket giver dig en særlig erfaring i forhold til at studere med mennesker fra forskelle dele af verden. Som studerende på SIU møder du mennesker med andre kulturelle baggrunde end din egen, og de bekendtskaber som du stifter kan udvikle sig til livslange venskaber. 

At være en verdensborger er mere end blot et buzzword hos SIU. Det er en levemåde og en værdi, der er dybt forankret i universitetets historie og arv som pioner og leder i forhold til at uddanne studerende med en fælles passion for at udforske verdenen. 

Få en anerkendt amerikansk eller britisk uddannelsesgrad

Schiller International University og the University of Roehampton (UoR) i London har indgået en aftale, hvor du, som studerende hos Schiller, får en uddannelsesgrad tildelt af Roehampton sammen med din uddannelsesgrad fra Schiller International University. Du modtager derigennem to separate kvalifikationer.

Gør dig attraktiv for multinationale firmaer med en uddannelse hos SIU

I takt med at flere og flere firmaer i verdenen bliver multinationale er der brug for ansatte med en global profil, der kan håndtere og administrere organisatoriske problemer i en international kontekst. De international programmer hos SIU er designet til at imødekomme disse behov.

Under dit studie hos SIU har du mulighed for at blive overflyttet til et af SIU's andre campi. Derved bliver du bekendt med andre nationaliteter, kulturer og sprog samt de enkelte landes sociale, økonomiske og politiske forhold og virksomhedspraksis.

Schiller International University er anerkendt af ACICS

Schiller International University er anerkendt af the Accrediting Council for Independent Colleges and Schools (ACICS) til at uddele tilknyttede bachelor- og kandidatuddannelser. ACICS er anerkendt af the U.S. Department of Education. ACICS anerkendelse af uddannelses-tildelende institutioner er ligeledes anerkendt af  the Council for Higher Education Accreditation (CHEA).


 


Nedenfor kan du se en liste over uddannelser fra Schiller International University. Find den uddannelse, der passer bedst til dine interesser og drømme!


Vis alle uddannelser fra Schiller International University

Video

Studieby

Uddannelser

Videregående uddannelse
Bacheloruddannelse
Hotel og Restaurant
Turisme og Service Sted Gennemsnit
Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management Flere byer (3)
Markedsføring og salg
Bachelor i International Business Heidelberg
Økonomi og handel
Bachelor i International Relations & Diplomacy Flere byer (5)
International handel
Bachelor i International Economics Flere byer (2)
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Hotel og Restaurant
Turisme og Service
MBA in International Hospitality and Tourism Management Flere byer (3)
IT-uddannelser
IT og forretning
Master Degree in Management of Information Technology Flere byer (3)
Ledelse og organisation
Master of International Management Flere byer (5)
MBA
Master of Business Administration Flere byer (5)
Markedsføring og salg
Master i International Business Flere byer (5)
Samfund og kultur
Internationale Studier
Master in International Relations & Diplomacy Flere byer (2)

Vis alle

Kontakt mig

Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.

Kategorier

Kommunikation og medier

   Kommunikation & PR

Ledelse og organisation

Markedsføring og salg

Samfund og kultur

Økonomi og handel

   International handel

Kontakt

Schiller International University

Zollhofgarten 1
69115 Heidelberg

 Vis telefonnummer
www.schiller.edu


Vil du vide mere?

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Schiller International University endnu. Bliv den første!

Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7