Videregående uddannelse
Ingen anmeldelser

Business Administration, Business Analytics Concentration, BS

Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge San José State University (SJSU)?

Beliggende i hjertet af Silicon Valley

Mangfoldigt studiemiljø

Valuta for pengene

Om uddannelsen

Business Administration, Business Analytics Concentration, BS

Business Analytics er en kvantitativ tilgang til forretning, drevet af intelligent brug af data og matematiske modeller. Praktikere udnytter metoder fra statistik og operationsundersøgelser for at danne indsigt og træffe beslutninger, der forbedrer forretningspræstationen. Forretningsanalyse er afgørende for en bred vifte af brancher. Banker skal udføre kreditrisikoanalyse og analysere streamingtransaktioner i realtid for hurtigt at identificere potentiel svig. Forsyningsselskaber har brug for at analysere data om energiforbrug for at få en bedre forståelse af efterspørgselsmønstre. Detailhandlere er nødt til at udføre markdown-optimeringer, virksomhedsdækkende likviditetsstyring og forstå det sociale sentiment omkring deres produkter og markeder for at udvikle mere effektive kampagner og kampagner. Business Analytics, der tilbydes af Department of Marketing and Business Analytics, hjælper sådanne organisationer med at afdække indsigt fra big data, opbygge modeller, der relaterer handlinger til konsekvenser, og udføre optimerings- og simuleringsanalyser, der fører til kvalitetsbeslutninger og bedre resultater på kortere tidspunkter.

Business Analytics

San José State University (SJSU)

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af at have en stærk tradition for at engagere sig i områdets pionerånd inden for IT, elektronik og banebrydende nye teknologier. 

San José er den 10. største by i USA og har omkring 1 million indbyggere. Selve universitetet har 33.000 studerende, hvoraf ca. 2000 er internationale. Alle har de deres daglige gang på universitetets over 620.000 m2 store campus i 'downtown' San José, hvorfra der vil være nem adgang til byens mange seværdigheder til fods eller via bus og moderne sporvogne. 

Hvad kan jeg læse på San José State College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

San José State University (SJSU)
1 Washington Square
95192​ San José

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret