Vis studentum.dk som: Mobile

Biological Science, BA

San José State University (SJSU)
Videregående uddannelse
San José

Video

   

Hvorfor vælge San José State University (SJSU)?

Beliggende i hjertet af Silicon Valley

Mangfoldigt studiemiljø

Valuta for pengene

Om uddannelsen

Biological Science, BA

BA Biological Sciences-graden er designet til studerende med et ønske om at have en generel baggrund i biologi, men har brug for en høj grad af fleksibilitet i kurser, der gennemføres inden for og uden for de biologiske videnskaber. Generelt overvejer studerende, der tager dette program, ikke professionelle karrierer inden for biologi, men snarere karrierer, der involverer et eller andet aspekt af biologi. Studerende på BA-programmet kan arbejde sammen med deres rådgivere om at udvikle programmer, der forbereder dem til K-12-undervisningsprogrammer eller som et præprofessionelt program for farmaci, optometri og dentalskoler. BA-programmet er også et glimrende valg for studerende, der ønsker at bruge deres uddannelse i en forretningsmiljø med en biologisk vægt (f.eks. Erhvervskomponent i bioteknologi) eller ønsker at komme ind på et regeringsfelt relateret til biologi (f.eks. Fisk og dyreliv, skovbrug eller USDA ). BA-programmet er også passende for de studerende, der er interesseret i en karriere som videnskabsskrivning eller videnskabsillustration eller som patentagent.

Biology

San José State University (SJSU)

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af at have en stærk tradition for at engagere sig i områdets pionerånd inden for IT, elektronik og banebrydende nye teknologier. 

San José er den 10. største by i USA og har omkring 1 million indbyggere. Selve universitetet har 33.000 studerende, hvoraf ca. 2000 er internationale. Alle har de deres daglige gang på universitetets over 620.000 m2 store campus i 'downtown' San José, hvorfra der vil være nem adgang til byens mange seværdigheder til fods eller via bus og moderne sporvogne. 

Hvad kan jeg læse på San José State College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Biological Science, BA
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

San José State University (SJSU)

1 Washington Square
95192​ San José

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Biological Science, BA

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Biological Science, BA endnu. Bliv den første!
Åbent hus
december 2021
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2