Trine, elev i Netto

Mød Trine elev i Netto

Netto

Elev med internationale ambitioner

For Trine er arbejdet i Netto ikke helt nyt: ”Jeg arbejdede også i Netto, før jeg blev elev, og var rigtig glad for det. Mine kollegaer var også meget begejstrede for mit arbejde i butikken og mente, at jeg ville gøre det godt som elev, hvilket også var med til at skubbe mig i den retning.”

Det at være elev i Netto, er noget, hun aldrig har fortrudt. ”Arbejdsopgaverne er spændende, og der sker hele tiden noget nyt. Der er fart over feltet, og det kan jeg rigtig godt lide. Primært består mine arbejdsopgaver i at gøre butikken indbydende over for vores kunder.”

En hverdag med fart over feltet

Som elev i Netto får du dine egne ansvarsområder. ”Da jeg startede som elev, havde jeg ansvar for mælk og frost. Man får løbende nye ansvarsområder, så det passer med ens egen udvikling. Du skal rundt i alle afdelinger, og jeg har på nuværende tidspunkt ansvar for kølevarerne.”

Det er ikke kun det, at man får ansvar, der tiltaler Trine. ”Hverdagen er rigtig travl, men det er på en god måde. Det er også fedt, at man kan se effekten af det arbejde, man laver, og så er det jo bare fedt at have kundekontakt.” Det sociale sammenhold i butikken er naturligvis også vigtigt i en travl hverdag. ”Der er et godt fællesskab i butikken, og vi kan have det sjovt, hvilket er vigtigt i en travl hverdag.”

Elevuddannelsen har kun givet Trine en bedre forståelse for det at drive butik, og hun vil helt klart anbefale andre også at tage uddannelsen. ”Elevuddannelsen har udviklet mig meget, og du får nogle gode redskaber, som hjælper dig i dit videre arbejde. Jeg vil klart anbefale andre også at tage elevuddannelsen.”

For Trine er ambitionerne klare. ”Jeg vil rigtig gerne være butikschef på et tidspunkt. Derudover har jeg også en drøm om at arbejde i en Netto et andet sted i verden og få indblik i, hvordan de gør tingene.”

- Trine, elev i Netto
Læs mere om Elevuddannelsen i Netto
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide