Simone, Elev i Salling

Mød Simone, elev i Salling

Salling

”Jeg hedder Simone Andersen, jeg er 20 år gammel, bor i Aarhus og er i Young Fashion.

Jeg har valgt Salling, fordi det er stort og det gør at der er mange muligheder, stort fællesskab/netværk. Der sker noget hele tiden, man keder sig aldrig, og det er noget som jeg er rigtig vild med.

Mit mål med elevuddannelsen er at udfordre mig selv, lære mig selv bedre at kende og forhåbentligt blive leder i én af afdelingerne.

Det bedste ved at være elev er helt klart fællesskabet, den ekstra familie man får ved at være i Salling, derudover er jeg vild med fashion og det er Salling fyldt med, man er altid opdateret med det sidste nye, og det er noget som jeg super godt kan lige, altså at have fingeren på pulsen.

Det mest udfordrende er at være i situationen, altså hvis man har en leverandør på besøg, så skal man samtidig få snakket med dem, men også fokusere på kunder og ligeledes måske lave om i en shop, man skal altså være tilstede hele tiden, man er på heletiden. Men omvendt er det også noget af det fedeste!!”

- Simone, elev i Young Fashion




Læs mere om Elevuddannelsen i Salling
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide