Mathias, Elev i føtex

Mød Mathias, elev i føtex

Mit navn er Mathias. Jeg er gourmetslagter i føtex. En typisk arbejdsdag for mig begynder med, at jeg møder ind tidligt om morgenen. Det første jeg gør er at fylde op, så vi er bedst muligt forberedt til dagen. Derefter pakker jeg oftest mad til vores koncept “Godt begyndt”.

Det fedeste ved mit arbejde er helt klart at skære nogle gode bøffer til kunderne, som de kan få med hjem. Jeg ved hvilken kvalitet de tager med hjem, fordi jeg selv har stået med det og skåret det ud. Uanset om det gælder udskæring af kød, eller det at lave en flot ret - så er det specielt, når kunderne sommetider kommer tilbage et par dage efter og siger, at det var en rigtig god ret, som de havde fået med hjem. Det er det fedeste her i føtex. 

Karrieremulighederne er blandt andet, at man kan læse videre som slagtermester eller til varehuschef, hvis det er det man gerne vil. Man har en masse muligheder, hvis man gerne vil arbejde sig op her i Salling Group. 

- Matias, elev som GourmetslagerLæs mere om Salling Group - Elevuddannelser
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide