Louise, Elev i føtex

Mød Louise, elev i føtex

"Mit navn er Louise, og jeg er lige blevet udlært som gourmetslagter med speciale i delikatesse i føtex. Det er faktisk lidt af et tilfælde, at jeg står med den uddannelse i dag. Da jeg gik i folkeskolen, talte alle lærerne kun om gymnasiet, så at man også kunne blive slagter, det havde jeg slet ikke tænkt på. Men det ændrede sig, da jeg fik et fritidsjob som delikatessemedhjælper i føtex ved siden af skoletiden i gymnasiet. Min daværende mester stod på et tidspunkt og manglede en elev og spurgte, om det ikke var noget for mig. Jeg må sige, at jeg ikke var svær at overtale. Der var et godt arbejdsmiljø, gode kolleger, et godt samarbejde og så kunne jeg rigtig godt lide det, jeg lavede. Så jeg slog til, og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg er stolt af mit fag, og elsker at nørde med flotte anretninger."

- Louise, elev som Gormetslager med speciale i DelikatesseLæs mere om Salling Group - Elevuddannelser
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide