Linnea, bagerelev

Linnea viser viljen. Vi viser vejen. 

Bagerne og gourmetslagterne er håndværkerne i huset, og det kan vi godt være stolte af, hvis du spørger mig. At være bager er et godt, gammelt håndværk gennem generationer. Hver dag står vi op og laver ordentligt brød fra bunden til vores kunder, som kan nyde duften af friskbagt brød. Vi tager os god tid og vores faglige stolthed er med hele vejen fra de første ingredienser til det færdige produkt. Og det kan både ses og smages. Der er ikke to brød, der er ens, for der er ikke to bagere, der er ens, selvom de bruger samme opskrift.

bager

Håndværk med traditioner

Selvom vi masseproducerer rundstykker og boller på tilbud hver eneste dag, tager vi vores fag og håndværk alvorligt. Bagerafdelingen er i hård konkurrence med andre brødudsalg, hvor bake-off og andre former for convenience tager over. Derfor udvikler vi for eksempel egne opskrifter, som er unikke for Bilka. Så det er meget mere end bare mel, vand og gær, vi står og blander til en dej, når vi går på arbejde. Vi holder fast i håndværket, men udvikler os hele tiden.

Vi er et team af glade kollegaer, som hygger os sammen, og hvor humøret er i top. Sammenholdet er vigtigt, for vi står tæt rundt om et bord og arbejder, men her er masser af plads til et godt grin og kammeratskab. Mine kollegaer giver mig et smil på læben hver eneste dag, ikke kun i bageriet, men i hele huset. Det kan godt være, at vi har travlt, men det er stadig vigtigt, at vi fungerer sammen. I det hele taget er arbejdsglæden vigtig for mig at give videre til mine kollegaer.

For at opnå arbejdsglæde skal tingene fungere. Det er ikke nok, at det er gode brød, vi bager, vi skal også nå dagens omsætning. Kombinationen af håndværk og købmandsskab trives jeg rigtig godt med.

Som bager har du som alle andre i Bilka mulighed for at komme videre i karrieren. Hvis du har viljen til noget mere, er der ikke noget, der bremser dig. Vi bliver tilbudt at komme på kurser, så vi kan blive bedre til faget og gøre vores arbejde i bageriet endnu bedre. Det er win-win for både Bilka og for mig som bager. Jeg ville ønske, at der var flere, der vidste, hvor stor stolthed, der er omkring faget, og hvor godt et sted Bilka er at være bager. Traditionelt stod alle bagere tidligt op. Nu bager vi i stedet hele dagen.
Læs mere om Elitebagerelev
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide