Jesper, Elev i Bilka

Mød Jesper, elev i Bilka

"Jeg hedder Jesper, og jeg er under uddannelse som Elitebager i Bilka. Jeg oplever ofte, at folk tror, at et stort bageri blot handler om at have bagværk på frost – men sådan er det slet ikke. Vi har stort set de samme varer på hylderne som det lokale bageri på hjørnet, men vi bager det bare i større mængder og har den nyeste, innovative teknologi til at gøre det med.

Jeg brænder for håndværket, og elsker at fordybe mig i bagværket – og det er der bestemt også mulighed for i en stor produktion som vores. Den eneste forskel er bare, at der er 10.000 kunder, der smager mit bagværk hver dag, og det synes jeg faktisk, er ret fedt at tænke på."

- Jesper, elev som elitebagerLæs mere om Salling Group - Elevuddannelser
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide