Casper, elev i Salling

Mød Casper, elev i Salling

Salling

"Jeg hedder Casper Aaberg, er 20 år, og jeg er elev i Herremode i Salling Aalborg. Jeg valgte at blive elev i Salling fordi jeg kun har hørt en masse gode ting om Salling og den måde de udvikler deres elever på.

Der sker altid noget i Salling og man har altid noget at give sig til. Salling giver også muligheder for at udvikler dig personligt og skaber dig et godt netværk både med kollager og leverandører.

Mit mål med denne uddannelse er at få en vide og læring inden for nogle specielle områder og at blive en rigtig god sælger.

Det bedste ved at være elev i Salling er det store ansvar som man får som elev. Det giver en unik mulighed for at udvikle sig. Det som er det mest udfordrende ved at være elev er at man skal leve op til det store ansvar som man får som elev."

- Casper, elev i Herremode
Læs mere om Elevuddannelsen i Salling
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide