Casper, Elev i Bilka

Mød Casper, elev i Bilka

"Mit navn er Casper, og jeg er Gourmetslagterelev i Bilka Horsens. Min arbejdsdag består fx i at fylde boksene i disken op med kød. Det sjove er her, at man får lov til at vise sig fra sin kreative side og stille kødet op, så det ser flot og indbydende ud. Det fedeste ved at være Gourmetslagterelev i Bilka er, at der er mulighed for at komme med til SG Skills, hvilket er en konkurrence, som Salling Group holder hvert år. Her skal de 12 bedste slagtere fra Føtex og Bilka bl.a. dyste om, hvem der kan lave den bedste udskæring. Hvis du er glad for at lave mad, så vil jeg helt klart anbefale uddannelsen som Gourmetslagter. Det er en fed uddannelse, hvor du får lov til at skære de lækreste udskæringer, og så har du også med kundekontakt at gøre."

- Casper, elev som GourmetslagerLæs mere om Salling Group - Elevuddannelser
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide