Amalie, elev i Salling

Mød Amalie Liv, elev i Salling

Salling

”Hvem er jeg?

Jeg hedder Amalie Liv, er 19 år gammel, og jeg er elev i Salling Aalborg i Young Fashion Her.

Jeg valgte Salling Aalborg fordi jeg gerne vil udfordre mig selv, lære nye sider om mig selv og blive bedre til at håndtere forskellige kundetyper.

Jeg valgte også Salling fordi det er et stormagasin med mange mennesker så der sker noget og det er noget der tiltalte mig for jeg er en pige med gang i. Det bedste ved at være elev er alle de skønne kollegaer som bliver en del af ens hverdag og det ansvar man får.

Det mest udfordrende er de nye omgivelser og indtryk, og lære hvordan man håndtere kundetyper og deres forskelligheder.”

- Amalie Liv, elev i Young Fashion
Læs mere om Elevuddannelsen i Salling
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide