Amalie, Elev i føtex

Mød Amalie, elev i føtex

"Jeg hedder Amalie, og jeg er under uddannelse som Elitebager i føtex. Jeg tror på, at det er vigtigt hele tiden at følge med tidens trends og menneskers mad- og købsadfærd. Derfor skal vi altid tænke nyt og opfinde nye produkter, så vi fornyer os – fremfor bare at lave “klassisk” bagværk. Sådan er det med selve produktionen, men det er også noget, jeg tænker ind i min egen faglige udvikling. Jeg tænker “hvad kan jeg gøre for at bidrage til fremtidens bageri” – for det er jo hele grundlaget for Elitebager-uddannelsen – at den er skabt til nutidens og fremtidens bagerier."

- Amalie, elev som ElitebagerLæs mere om Salling Group - Elevuddannelser
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide