Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Management Trainee hos Salling Group

Salling Group - Elevuddannelser
2 år
SU og Elevløn
Heltid
Trainee og Elevpladser
Landsdækkende
Kontakt for startinformation

Om uddannelsen

management

Bliv uddannet Management Trainee ved Salling Group

Uddannelsen Management Trainee i Salling Group er det oplagte valg for dig, der gerne vil have en fremtid med ledelse og ansvar. Uddannelsen er det oplagte valg for dig, der gerne vil have det maksimale ud af din karriere. Som led i uddannelsen får du også en HD med i bagagen.

Vi søger dig, der gerne vil styrke dine personlige kompetencer og udvikling. Dig, der gerne vil arbejde målrettet med dine udviklingsmuligheder og skabe en stærk karriere med salg, ledelse og drift. Dig, der brænder for kommunikation, planlægning og samarbejde. Dig, der har motivationen til at tage din karriere et step op og vil være med til, at sætte præg på fremtidens moderne ledelse i Salling Group. Har du viljen?

Hvad kendetegner en Management Trainee?

Når du uddanner dig som Management Trainee hos os, får du stor mulighed for at arbejde mere målrettet med din personlige udvikling. I løbet af uddannelsen får du nemlig rig mulighed for bl.a. at udvikle dit overblik, tage ansvar og planlægge både tid og projekter.

Det er stærke kompetencer, der styrker dig til en lederkarriere hos os – og i resten af erhvervslivet. Uddannelsen giver dig også mulighed for at læse HD efterfølgende.

Der bliver naturligvis også stillet krav til dig og en Management Trainee-uddannelse kalder både på personlige og faglige styrker. For succesen kommer ikke af sig selv og du vil opleve en høj faglighed på skoleforløb, samt større ansvarsområder i dit varehus.Vi har store forventninger til dig som Management Trainee, for det er i høj grad jer, der er med til at forme fremtidens Salling Group.

Derfor er en Management Trainee i Salling Group især kendetegnet ved at have viljen til at ville opnå mere.

Jeg vil gerne vide mereTæt på virkeligheden

En Management Trainee-uddannelse er en vekseluddannelse, hvilket vil sige, at du opnår læring både gennem skoleophold og praktisk træning i det varehus, du er en del af.
I praksis betyder det også, at der ikke er langt vej mellem dét du lærer på uddannelsen og den hverdag du oplever og genkender.

Til dagligt når du arbejder i varehuset er du en del af virkeligheden – for du er tæt på kunderne, kollegerne og dér hvor tingene sker. Det betyder også, at du får rig mulighed for at videreudvikle og afprøve alle de nye værktøjer og metoder, du har tillært dig under uddannelsen.

Eksamen og diplom

Der vil være et afsluttende projekt.

Kontaktinfo

Salling Group - Elevuddannelser

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

 Vis telefonnummer
sallinggroupelev.dk


Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Management Trainee hos Salling Group endnu. Bliv den første!
Åbent hus
august 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Du vil måske også være interesseret i: