Vis studentum.dk som: Mobile

Gourmetslagter med speciale i delikatesse

Salling Group - Elevuddannelser
3 - 3,5 år
Dansk
SU og Elevløn
Heltid
Trainee og Elevpladser
Landsdækkende
Kontakt for startinformation

Gourmetslagter med speciale i delikatesse

gourmetslagter med speciale i delikatesse

Har du viljen til at blive den dygtigteste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Vil du have en uddannelse, hvor du kommer til at arbejde med råvarer? Og lyder anretning og salg af varer som noget for dig? Så er en elevuddannelse som gourmetslagter med speciale i delikatesse måske det rigtige for dig. 

Råvare og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser som gør, at vores kunder kommer igen og igen. Så hvis du brænder for at kredse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Delikatesse som speciale i detailslagteruddannelse

En elevplads som gourmetslagter med speciale i delikatesse uddanner dig til detailslagter, hvor du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer. 
Uddannelsen tager 3½ år, men har du gennemført grundforløbet "Mad til mennesker", er læretiden 3 år.

Elevpladsen er til dig, der vil gøre karriere og har gå på mod. Til dig der vil gennemføre en seriøs uddannelse, hvor kundeservice, salg og samarbejde er en del af din dagligdag.

Læs mere om uddannelsen her

Det lærer du på uddannelsen til gourmetslagter med speciale i delikatesse

Under uddannelsen vil du få en hverdag, hvor du kommer til at arbejde med at tilberede råvarer og delikatesser til kunderne. Du bliver ekspert i:

  • Tilberedning og anretning af lune retter samt det varme og kolde køkken
  • Finudskæring af kød
  • Håndværket bag gode specialiteter

Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole deltager du også på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group. 

Undervisningen vil være centreret om emnerne:

  • Finudskæring
  • Madlavning
  • Anretning
  • Smørrebrød og færdigretter
  • Praktisk anvendelse af ernæringslære
  • Lovgivning

Karriere med elevplads i Bilka, Salling eller føtex

Vil du gøre karriere, så ansøg om en elevplads i delikatesseafdelingen i føtex, Salling eller Bilka. Vi tilbyder dig et spændende miljø, hvor du er i daglig kontakt med andre elever i varehuset.

Er du til gode råvarer, og er du vild med:

  • At tilberede mad
  • At anrette mad
  • At sælge varerne

- Så skal du søge ind som elev i delikatessen hos Salling Group. Vil du senere videreuddanne dig, står du med kompetencer, viden og erfaring i bagagen, der er guld værd - også uden for detailbranchen. 

Ansøgning og adgangskrav

Du skal som minimum have gennemført folkeskolens 9.klasse. Kommer du fra folkeskolen tager elevuddannelsen 3,5 år, og har du gennemført grundforløbet 'mad til mennesker' skal du være elev i 3 år.

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve. Efter din uddannelse vil du have faglig stolthed, og du har kunder og salg for øje. 

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Salling Group - Elevuddannelser

Salling Group - Elevuddannelser

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

 Vis telefonnummer
sallinggroupelev.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Gourmetslagter med speciale i delikatesse

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Gourmetslagter med speciale i delikatesse endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Sille, gourmetslagterelev

"Vi står sammen om det samme håndværk og det samme mål. Nemlig at levere en vare, som kunderne fristes af i køleboksen, som de er tilfredse med, når de kommer hjem, så de kommer tilbage og køber hos os igen og igen."

Læs mere