Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

4 år
SU og Elevløn
Heltid
Trainee og Elevpladser
Landsdækkende
Kontakt for startinformation

Om uddannelsen

bager

Bliv uddannet elitebager hos Salling Group

Elsker du at ælte, røre og rulle dej? Synes du, at det er ligeså sjovt at bage, som det er et pynte den færdige kage? Og vil du gerne lære kunsten ved godt bagværk? Så er uddannelsen til elitebager hos Salling Group det rigtige valg for dig.

Salling Group uddanner elitebagere i føtex og Bilka. Uddannelsen varer 4 år, men hvis du har gennemført grundforløbet hos Salling Group forinden, kan du gå direkte i lære. Uddannelsen tager da 3 år og 6 måneder. 

Det lærer du på elitebagerelevuddannelsen

Med en elitebagerelevplads hos Salling Group har du gode muligheder for at gøre karriere. Du får medansvar i bageriet og en elevplads med fokus på din udvikling.

Som elitebagerelev vil du opleve en uddannelse, der kombinerer praktikforløb i varehuset og skoleophold på Kold College. Her bliver du undervist i:

 • Brødproduktion
 • Flødekager og lagkager
 • Dessertproduktion
 • Rullede deje
 • Rørte kager
 • Piskede masser

Din uddannelse er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole skal du også deltage på to skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group på Salling Group Academy, Bøgehøj.

Elitebagerelev - du sørger for duften i bageriet

Der ligger en stor ære i bagerfaget, som har en lang tradition bag sig. Allerede i indgangen bliver kunderne mødt af den dejlige duft fra bageriet, og det er bageren og bagereleven, som brillerer med lækre kager og friskbagt brød.

Som elitebagerelev i Bilka eller Føtex sørger du for, at kunderne kan købe friskbagt brød i hele åbningstiden. Derfor kommer du også til at have skiftende arbejdstider, det betyder ikke, at du altid skal stå tidligt op. Det skal du indimellem, men kunderne i vores varehuse skal kunne købe frisk brød i hele åbningstiden, og det skal du være med til at sørge for.

Jeg vil gerne vide mere

En elevplads i et gammelt håndværksfag

Det er ikke tilfældigt, hvilket brød du bager som elitebagerelev i Salling Group. Vi er grundige i udvælgelsen af vores opskrifter og vores råvarer. 

Salling Group er også grundige, når det gælder elitebagerelevuddannelsen i bagerierne. Faget er et gammelt håndværksfag, der hele tiden er i udvikling - tænk blot på alle de mange dejlige brødtyper, der er dukket op i de senere år. Din faglighed er i fokus som elitebagerelev hver dag, og du lærer en masse som elitebagerelev hos Salling Group.

Dine fremtidsmuligheder som bager

Når du er færdiguddannet bager og har bestået din svendeprøve, kan du:

 • Arbejde med alle aspekter af bagerfaget
 • Give kunderne den bedste kundeoplevelse
 • Arbejde i et privat bageri eller i et af Salling Groups bagerier
 • Arbejde som bagersvend
 • Arbejde som bagermester
 • Arbejde som indkøber eller konsulent

Salling Group er en stor organisation. Mange færdiguddannede vælger derfor at arbejde videre i organisationen, hvor du kan udvikle dig lige i den retning, du har lyst og har evner til. Du har også mulighed for at arbejde i udlandet.

Karrieremulighederne er mange og omfatter fx bagersvend, bagermester, indkøber og konsulent. Det er ikke tilfældigt, at adskillige topledere i ind- og udland er udlært hos os. Bare brug os som springbræt! For eksempel er 5 ud af 10 varehuschefer i Bilka tidligere elever.

Har du appetit på mere? Kontakt Salling Group i dag for mere information.

Eksamen og diplom

Efter elevtiden vil du være uddannet bager.

Pris

Denne uddannelse er gratis. Du modtager desuden elevløn under uddannelsen.

Kontaktinfo

Salling Group - Elevuddannelser

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

 Vis telefonnummer
sallinggroupelev.dk


Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Elitebagerelev endnu. Bliv den første!
Åbent hus
august 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Det siger andre om skolen
Linnea, bagerelev

"Mine kollegaer giver mig et smil på læben hver eneste dag, ikke kun i bageriet, men i hele huset. Det kan godt være, at vi har travlt, men det er stadig vigtigt, at vi fungerer sammen. I det hele taget er arbejdsglæden vigtig for mig at give videre til mine kollegaer."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: