Vis studentum.dk som: Mobile

Elevuddannelsen i Salling

Salling Group - Elevuddannelser
2 år
Heltid
Trainee og Elevpladser
Danmark, Landsdækkende
Kontakt for startinformation

Om uddannelsen

elev

Tag din elevuddannelse i Salling

Har du ambitioner, drømme og idéer, så er Sallings elevuddannelse det helt rigtige valg for dig. Uddannelsen er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job.

Elevuddannelsen varer to år og er en kombination af teori og praksis. Der er et højt fagligt niveau og i løbet af uddannelsen kommer du på otte ugers skoleophold, hvoraf den ene foregår i en europæisk storby, som er med til at give dig et bredere syn på detailhandlen igennem et internationalt perspektiv.

Skoleforløb

På skoleforløbene kommer du igennem hele den teoretiske palette inden for detailhandel. Vores elevteam følges ad igennem hele deres elevtid, og sammen med vores skræddersyede uddannelsesprogram er dette en unik mulighed for maksimal faglig og personlig udvikling.

Fremtidsmuligheder i Salling

I Salling står uddannelse og udvikling – både fagligt og personligt – højt på prioriteringslisten. Der er adgang til en bred vifte af efteruddannelse, der kan åbne nye døre for din fremtidige karriere.

Arbejdsområder inden for Specialistvejen:

 • Drift
 • Økonomi
 • HR
 • Kundeservice
 • Marketing
 • Lagerfunktioner
 • Salg
 • Indkøb

Arbejdsområder inden for Ledelsesvejen:

 • Afdelingschef/indkøbschef
 • Salgsleder
 • Teamleder

Læs mere om uddannelsen her

Uddannelsens form

Sallings elevuddannelse er et skræddersyet uddannelsesprogram der er udviklet specielt til Sallings elever i samarbejde med Aalborg Handelsskole og Aarhus Business College.

Elevuddannelsen er en kombination af teori og praksis, hvor du kommer på et otte ugers skoleophold, hvoraf den ene foregår i en europæisk storby, som er med til at give dig et bredere syn på detailhandlen igennem et internationalt perspektiv.

Vi tilbyder desuden vores elever et akademiforløb som et forløb for dig, som gerne vil blive endnu bedre til dit fag eller som har lyst til at prøve kræfter med nye forretningsområder.

Ansøgning og adgangskrav

Vi forventer, at du er en ambitiøs og engageret person med en stor passion for salg og detailhandel generelt, så du kan gøre en forskel for Sallings kunder.

Du udfører dine arbejdsopgaver med seriøsitet og positiv energi og du får et kick ud af at skabe kundeoplevelser i et travlt miljø.

Det er vigtigt, at du er meget serviceminded, smilende og udadvendt, og at du har lyst til at interagere med mange forskellige mennesker hver dag.

Om du har en HHX, STX, EUD, EUX er mindre vigtigt – det er din personlighed, dit engagement og drive, der tæller.

Få information

 

Kontaktinfo

Salling Group - Elevuddannelser

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

 Vis telefonnummer
sallinggroupelev.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Elevuddannelsen i Salling

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Elevuddannelsen i Salling endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Casper, elev i Salling

"Det bedste ved at være elev i Salling er det store ansvar som man får som elev. Det giver en unik mulighed for at udvikle sig. Det som er det mest udfordrende ved at være elev er at man skal leve op til det store ansvar som man får som elev."

Læs mere
Amalie, elev i Salling

"Jeg valgte også Salling fordi det er et stormagasin med mange mennesker så der sker noget og det er noget der tiltalte mig for jeg er en pige med gang i."

Læs mere
Tobias, elev i Salling

"Jeg valgte Salling, fordi det har altid været der jeg fik den bedste service og det ville jeg selv være en del af! Salling er et sted med mange muligheder, stort fællesskab og der er plads til alle."

Læs mere
Simone, elev i Salling

"Mit mål med elevuddannelsen er at udfordre mig selv, lære mig selv bedre at kende og forhåbentligt blive leder i én af afdelingerne."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: