Vis studentum.dk som: Mobile

Elevuddannelsen i føtex

Salling Group - Elevuddannelser
2 - 4 år
Deltid
Trainee og Elevpladser
Landsdækkende
Kontakt for startinformation

Video

Om uddannelsen


føtex

Tag din elevuddannelse i føtex

Vis os viljen, så viser vi vejen. Når vi søger elever til føtex, er det for at uddanne de dygtigste medarbejdere og ledere til fremtiden.

Vi forventer engagement, ambitioner, drive, holdånd og godt humør af dig. Men lover også at give dig en af Danmarks absolut bedste elevuddannelser til gengæld. Du bliver uddannet i en international virksomhed med gode karrieremuligheder indenfor detailhandel både i Danmark og i udlandet. Føtex giver dig dermed fantastiske forudsætninger og et solidt springbræt for din fremtidige karriere. 


Hvilken elevuddannelse kan du tage i føtex?

I Føtex kan du bl.a. vælge mellem disse uddannelser indenfor økonomi og handel:

  • Management Trainee
  • Salgselev.

Uddannelsernes opbygning

En elevuddannelse i føtex er en vekseluddannelse, hvilket vil sige, at du opnår læring både gennem skoleophold og praktisk træning i det varehus, du er en del af.
I praksis betyder det også, at der ikke er langt vej mellem dét du lærer på uddannelsen og den hverdag du oplever og genkender.

Til dagligt når du arbejder i varehuset er du en del af virkeligheden – for du er tæt på kunderne, kollegerne og dér hvor tingene sker. Det betyder også, at du får rig mulighed for at videreudvikle og afprøve alle de nye værktøjer og metoder, du har tillært dig under uddannelsen.

Læs mere om uddannelsen her 


Indhold på din uddannelse

Når du starter din elevuddannelse hos os, får du et introduktionsforløb i løbet af din første tid i varehuset, hvor du får din egen individuelle uddannelsesplan, som du og din chef sammen følger op på jævnligt. På den måde sikres det, at du trives i varehuset og med dine ansvarsområder. Din arbejdsglæde og trivsel er nemlig altafgørende for, at du får noget ud af din uddannelse og opnår de kompetencer du skal bruge i din videre karriere.

Du kommer også, med elever fra andre butikker, på et teambuilding kursus af en uges varighed på Salling Group Academy, Bøgehøj i Ebeltoft for at lære virksomheden og dine kolleger bedre at kende. Kommunikation og samarbejde er en stor del af din hverdag, og derfor er det vigtigt, at du og dine kolleger lærer at blive gode holdspillere, og får indblik i egne styrker og udviklingsområder.

Fremtiden med en elevuddannelse

Elevuddannelsen er et fantastisk springbræt, da en stor del af vores leder- og nøglestillinger bliver rekrutteret internt. Faktisk er 5 ud af 10 varehuschefer i føtex tidligere elever.

Efter du har afsluttet en elevuddannelse i føtex har vi forskellige udviklingsforløb for medarbejdere og ledere på alle niveauer i organisationen, som sikrer din fortsatte udvikling gennem hele karrieren.

Ønsker du under eller efter elevtiden at efteruddanne dig, ser virksomheden positivt på dette og støtter gerne efter nærmere aftale.

Ansøgning og adgangskrav

En uddannelse i føtex handler om meget mere end blot undervisning. ”We hire for attitude” hvilket betyder, at de lægger stor vægt på din personlighed og attitude. Kompetencer er vigtige for dem – men deres erfaring siger, at nøglen til succes ofte ligger i viljen og engagementet hos den enkelte. Derfor kan alle søge elevuddannelsen i føtex.

Eksamen og diplom

Der vil være et afsluttende projekt.

Få information

 

Kontaktinfo

Salling Group - Elevuddannelser

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

 Vis telefonnummer
sallinggroupelev.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Elevuddannelsen i føtex

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Elevuddannelsen i føtex endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Daniel, Salgselev i føtex

"En god dag for mig er, hvis jeg har haft en rigtig god kundeoplevelse. Selvom der er fuld fart over feltet, gælder det om at gøre alle tilfredse, så kunderne går glade ud af varehuset. Det er en vigtig del af jobbet for mig."

Læs mere