Vis studentum.dk som: Mobile

Elevuddannelsen i Bilka

Salling Group - Elevuddannelser
2 - 4 år
Deltid
Trainee og Elevpladser
Landsdækkende
Kontakt for startinformation

Video

Om uddannelsen

Bilka elevplads

Tag din elevuddannelse i Bilka

Som elev i Bilka gennemfører du dine skoleophold på Salling Group Academy, Bøgehøj i Ebeltoft. Her møder du andre elever og tilsammen udgør I en vigtig del af Bilkas fremtid.

I Bilka vil vi have de dygtigste elever i dansk detailhandel, og det får vi ved at tilbyde Danmarks bedste elevuddannelse.

Vi forventer engagement, ambitioner, drive, holdånd og godt humør af dig. Men lover tilgengæld også at give dig en af Danmarks absolut bedste elevuddannelser til gengæld. Du bliver uddannet i en international virksomhed med gode karrieremuligheder indenfor detailhandel både i Danmark og i udlandet. Vi giver dig dermed fantastiske forudsætninger og et solidt springbræt for din fremtidige karriere. 


Hvilken elevuddannelse kan jeg tage i Bilka?

Du kan f.eks. vælge mellem uddannelserne:

  • Management Trainee
  • Salgselev.

Uddannelsernes opbygning

En elevuddannelse i Bilka er en vekseluddannelse, hvilket vil sige, at du opnår læring både gennem skoleophold og praktisk træning i det varehus, du er en del af.
I praksis betyder det også, at der ikke er langt vej mellem dét du lærer på uddannelsen og den hverdag du oplever og genkender.

Til dagligt når du arbejder i varehuset er du en del af virkeligheden – for du er tæt på kunderne, kollegerne og dér hvor tingene sker. Det betyder også, at du får rig mulighed for at videreudvikle og afprøve alle de nye værktøjer og metoder, du har tillært dig under uddannelsen.


Læs mere om uddannelsen her

Uddannelsens indhold

Når du starter din elevuddannelse hos Bilka får introduktionsforløb i løbet af din første tid i varehuset, hvor du får din egen individuelle uddannelsesplan, som du og din chef sammen følger op på jævnligt. På den måde sikres det, at du trives i varehuset og med dine ansvarsområder. Din arbejdsglæde og trivsel er nemlig altafgørende for, at du får noget ud af din uddannelse og opnår de kompetencer du skal bruge i din videre karriere.

Du kommer også med elever fra andre butikker på et teambuilding kursus af en uges varighed på Salling Group Academy, Bøgehøj i Ebeltoft for at lære virksomheden og dine kolleger bedre at kende. Kommunikation og samarbejde er en stor del af din hverdag, og derfor er det vigtigt, at du og dine kolleger lærer at blive gode holdspillere og får indblik i egne styrker og udviklingsområder.

Fremtiden med en elevuddannelse

Elevuddannelsen er et fantastisk springbræt, da en stor del af vores leder- og nøglestillinger bliver rekrutteret internt. Faktisk er 4 ud af 10 varehuschefer i Bilka tidligere elever.

Efter du har afsluttet en elevuddannelse i Bilka har vi forskellige udviklingsforløb for medarbejdere og ledere på alle niveauer i organisationen, som sikrer din fortsatte udvikling gennem hele karrieren.

Ønsker du under eller efter elevtiden at efteruddanne dig, ser virksomheden positivt på dette og støtter gerne efter nærmere aftale.

Ansøgning og adgangskrav

En uddannelse i Bilka handler om meget mere end blot undervisning. ”We hire for attitude” hvilket betyder, at vi lægger stor vægt på din personlighed og attitude. Kompetencer er selvfølgelig vigtige hos os – men vores erfaring siger, at nøglen til succes ofte ligger i viljen og engagementet. Derfor kan alle søge elevuddannelsen i Bilka.

Eksamen og diplom

Der vil være et afsluttende projekt. 

Få information

 

Kontaktinfo

Salling Group - Elevuddannelser

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

 Vis telefonnummer
sallinggroupelev.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Elevuddannelsen i Bilka

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Elevuddannelsen i Bilka endnu. Bliv den første!