Vis studentum.dk som: Mobile

Hhx - Handelsgymnasiet

Roskilde Handelsskole
3 år
Ja
Heltid
Gymnasial uddannelse
Roskilde

Om uddannelsen

En studentereksamen fra Handelsgymnasiet klæder dig godt på til videregående uddannelse og til job i Danmark eller udlandet. Hos os kan du vælge mellem 11 spændende og aktuelle studieretninger inden for markedsføring, økonomi, iværksætteri og sprog. 

Du får nye spændende fag, og bliver undervist af engagerede gymnasielærere i et dynamisk studiemiljø, hvor du arbejder sammen med andre som dig, der har ambitioner og vil knytte tætte relationer.

Vi bruger teorier i praksis
På Handelsgymnasiet sætter vi fokus på erhvervsrettede fag og aktuelle emner og områder inden for blandt andet økonomi, sprog, kultur, marketing, globalisering, samfund, IT, sport og iværksætteri.

Du lærer ikke teorierne for teoriernes skyld. Vi bruger dem til at analysere virkeligheden og give bud på, hvordan vi løser realistiske problemer og opgaver – i virksomhederne og i samfundet i både Danmark og udlandet.


Undervisningen er varieret

Gennem de tre gymnasieår møder du nye og varierede måder at lære på. Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, projektarbejde, temadage, studierejser, foredrag, konkurrencer og IT-baseret undervisning.


Vi forbereder dig til videregående uddannelse

Du lærer studieteknik, når vi for eksempel træner din analytiske sans, dit overblik og dine evner til at samarbejde og arbejde tværfagligt og projektorienteret. Der er afsat tid til at arbejde med skriftlige opgaver i undervisningen, hvor du får hjælp af dine lærere, hvis du har brug for det. Alt det bidrager til, at du bliver bedre forberedt til at tage en videregående uddannelse.

Få information

 

Kontaktinfo

Roskilde Handelsskole


 Vis telefonnummer
www.rhs.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Hhx - Handelsgymnasiet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Hhx - Handelsgymnasiet endnu. Bliv den første!