Vis studentum.dk som: Mobile
3 år
Ja
Heltid
Erhvervsuddannelse
Roskilde

Om uddannelsen

Med eud fra Roskilde Handelsskole kommer du hurtigt i gang med karrieren, når du efter grundforløbet på skolen starter som elev i en virksomhed inden for butik, handel eller event.

Hos os kan du tage eud-forløbet Eud Business, som er en merkantil erhvervsuddannelse, hvor du som udgangspunkt skal gå i skole et år og være elev i en virksomhed i to år.

Gør karriere i små og store virksomheder
Med Eud Business kan du gøre karriere i både små og store virksomheder inden for en lang række brancher. Du kan for eksempel blive salgsassistent, dekoratør, handelsassistent eller eventkoordinator.

Du bliver klar til din fremtidige arbejdsplads
Med Eud Business får du grundlæggende viden om blandt andet salg, kundeservice, it og økonomi. Du skal også arbejde med personlig fremtræden, markedsføring og virksomhedens image. På den måde bliver du klar til livet på din fremtidige arbejdsplads.


Arbejdsform
På Eud Business er undervisningen en god blanding af teori, opgaver, gruppearbejde og individuel indsats. På GF1 arbejder du praktisk med fagene i temaer.


Internationalt fokus
Som en del af uddannelsen får du mulighed for at tage på studietur til New York. Du får afprøvet fagene i praksis samtidig med at rejsen kan være med til at udvikle dig personligt.


Uddannelsens opbygning

Eud Business består af grundforløb på skole efterfulgt af elevtid i en virksomhed (også kaldet hovedforløb).

Grundforløb 1 (GF1) er for elever, som kommer direkte fra 9. eller 10. klasse eller højst har været væk fra skolen et år. Alle andre starter på grundforløb 2 (GF2). Hvert grundforløb varer 20 uger.

Efter GF1 og GF2 fortsætter du som elev i en virksomhed inden for det område, du har valgt (butik, handel eller event). Elevtiden varer to år. Når du er elev i en virksomhed, skal du på 7-11 ugers skoleophold på en handelsskole i løbet af din elevtid.


Få information

 

Kontaktinfo

Roskilde Handelsskole


 Vis telefonnummer
www.rhs.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Eud Business

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Eud Business endnu. Bliv den første!