Vis studentum.dk som: Mobile

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology (QUT) er kendt som "A University for the Real World," da fagene er anvendelsesorienterede og direkte koblet til erhvervslivet. Og så har QUT modtaget flere priser for 'teaching excellence'. Universitetet ligger tæt ved Great Barrier Reef, hvide strande, tropiske regnskove og den endeløse Outback.

QUT blev grundlagt i 1908, og er et af de førende universiteter i Queensland. QUT ligger i byen Brisbane, der er beliggende på Australiens østkyst, og som er den tredjestørste by i Australien med 1,6 millioner indbyggere.

Brisbane har et skønt, subtropisk klima med en varm sommer (ca. 30 grader) og en lidt køligere vinter (ca. 10 grader). Queensland har mange kendte attraktioner såsom Great Barrier Reef, tropiske regnskove og strandene ved Gold Coast, som kun ligger en times kørsel fra Brisbane, hvorfor området er særdeles populært og fyldt med muligheder for at udforske og opleve - ikke kun i Brisbane men også i de omkringliggende områder og byer.

Beliggenheden gør nemlig, at der er rigtig god mulighed for at udnytte fridage, weekender eller ferier til at opleve en masse af Australiens skønne natur. Foruden vejret og byens stemning generelt, så er studerende især vilde med den udendørs livsstil, Brisbane indbyder til, som eksempelvis inviterer til at tage på ture til Moreton Bay og Stradbroke Island, eller til Southbank "stranden" i Brisbahe.

Derudover er byens befolkning utrolig venlig og imødekommende, hvilket også er medvirkende til, at det er så populær en universitetsby. 

QUT har 50.000 studerende, hvoraf 8.000 er internationale studerende, der kommer fra 85 forskellige lande. Som international studerende bliver du en integreret del af den australske undervisning, og er derfor på lige fod med de australske studerende, hvilket giver en ægte oplevelse af at læse på QUT. Samtidig giver det en god dynamik på universitetet og de studerende imellem. 

QUT har to forskellige campusser: Gardens Point og Kelvin Grove. Gardens Point ligger lige midt i Brisbane's business district, og Kelvin Grove ligger lidt uden for centrum af byen. Der er derfor mulighed for at bo, hvor du helst ønsker - centralt, eller i mere rolige omgivelser. 


Hvad kan jeg læse på Queensland University of Technology?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Bachelorniveau (undergraduate level)
  • Kandidatniveau (graduate level)
  • Top-up bacheloruddannelse
  • Sommerkurser
  • Sprogkurser


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på Queensland University of Technology, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.


Vis alle uddannelser fra Queensland University of Technology

Hvorfor vælge Queensland University of Technology?

Knyt stærke bånd til erhvervslivet i området

Et godt ry for sin undervisning

Teknologi er en stor del af undervisningen

Video

   

Uddannelser

Top Fagområder på Queensland University of Technology

Creative Industries

Information Technology

Business

Engineering

Education

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om Queensland University of Technology og hjælpe dig med at ansøge.

Kategorier

Byggeri og anlæg

   Arkitektur og byudvikling

Design

   Mode og Tekstil

Ingeniør

IT-uddannelser

Kommunikation og medier

Kreative uddannelser

Ledelse og organisation

Markedsføring og salg

Medicin, pleje og behandling

   Sygeplejerske

Sabbatår og Study Abroad

   Semester i udlandet

Samfund og kultur

   Jura
   Kriminologi

Økonomi og handel

   Finans

Kontakt

Queensland University of Technology

2 George St
Brisbane City Queensland

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om Queensland University of Technology og hjælpe dig med at ansøge.

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Queensland University of Technology endnu. Bliv den første!

Åbent hus
november 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12