Vis studentum.dk som: Mobile

Workshops i manicure mm.

ProNails
Længden afhænger af workshoppen
Deltid
Private uddannelser
Århus
Kontakt for startinformation

Video

Om uddannelsen

Negleteknikker Workshops 

Ønsker du at udvikle dig efter, at du har taget grunduddannelsen? Så er du bestemt ikke den eneste - derfor tilbyder vi en masse forskellige workshops, som du kan tage i dit helt eget tempo. 

De fleste workshops tager ca. 3 timer og koster ca. 999,- inkl. moms (ved køb af flere workshops gives der naturligvis en rabat)

Nedenfor ser du eksempler på forskellige workshops vi tilbyder, og der kommer selvfølgelig hele tiden nye til, da ProNails altid er i konstant udvikling.

De forskellige workshops

 • Pronails essentials
  Ønsker du at blive negletekniker, men har du ingen tidligere erfaring? Så er dette det perfekte kursus til dig. Du vil lære alt lige fra hvordan du laver den perfekte manicure til at skabe upåklagelige gelé negle. Filing, påføre farve eller lave en elegant fransk manicure.
 • Master drop teknik
  På denne MASTER DROP® Teknik Workshop lærer du alt om denne nye innovative teknik. Med de revolutionerende MASTER LED / UV geléer arbejder du direkte fra flasken, for at skabe de tyndeste og mest naturlige gelé negle, på den halve tid.
 • One drop teknik
  Kender du ONE LED / UV geléen, den første ægte 3-i-1 LED / UV gelé, der fungerer som Base, Bygge & Gloss? på denne nye gelé workshop lærer du at bruge ONE DROP®-teknikken ved hjælp af ONE LED / UV-geléen, som giver dig mulighed for at lave et komplet sæt ultra naturlige negle på under 45 minutter. 
 • Konverteringskursus
  At beslutte sig for at arbejde med ProNails er at vælge top kvalitets produkter og at stole på et firma som tror på dig 100%. Vi hjælper dig med at vælge alle de produkter som passer til dine fortrukne teknikker og vi giver dig den nødvendige knowhow når det kommer til din salon.
 • Gellak-kursus
  Sopolish, ProNails Gele lak, garanterer perfekt lakerede negle i 14 dage i alle de farver, du godt kan lide! Ud over det, sørger Sopolish Protect & Peel for, at beskytte dine kunders naturlige negle. Takket være vores signaturbehandling repareres dine kunders negle nedenunder laget af gele lak og gør endda neglene stærkere. Ingen buffing, ingen slibning, ingen filing - med den største respekt for den naturlige negl.
 • Gellakteknik kursus
  Under disse workshops lærer vi dig alt  hvad der er at vide om hvordan man påfører gelé endnu hurtigere og endnu bedre.
 • Kosmetisk pedicure kursus
  En kosmetisk pedicure er ikke bare en simpel behandling. Dette er kundens tid til at være 100 % i centrum og drømme sig væk fra en hård hverdag. Og resultatet? Glade fødder og smukke tånegle! Tilfredse kunder? Uden tvivl! Find ud af  hvordan du giver dine kunder den ultimative forkælelse under en pedicure behandling.
 • Manicure kursus
  Negle filet i perfekt form, afslappende håndmassage og fejlfri lakerede negle - det virker simpelt, men det handler om de små detaljer.
 • Nail art kursus
  Du lærer alt om flot designet nail art i disse workshops. Pronails er altid på udkig efter de nyeste trends og tilbyder forskellige workshops hvor vi viser og lærer dig de nyeste trends inden for nail art.

Ansøgning og adgangskrav

Deltagelsesmuligheder er forskellige afhængig af workshoppen og dets sværhedsgrad. 

Få information

 

Kontaktinfo

ProNails

Tronkærlund 33
8541 Skødstrup

 Vis telefonnummer
www.pronails.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Workshops i manicure mm.

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Workshops i manicure mm. endnu. Bliv den første!