Vis studentum.dk som: Mobile

Interkulturel pædagogik - Pædagogisk diplomuddannelse

Københavns Professionshøjskole
Videregående uddannelse
København

Om uddannelsen

Få indsigt i interkulturel pædagogik og dannelse

Vil du gerne arbejde med interkulturel kommunikation og få større viden om kulturbegreber og udvikle læringsmodeller tilpasset det interkulturelle samfund? Så er en pædagogisk diplomuddannelse (PD) i Interkulturel pædagogik måske noget for dig.

Professionshøjskolen UCC tilbyder en PD i interkulturel pædagogik til dig, der har en kortere eller mellemlang videregående uddannelse og mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Det lærer du på en PD i Interkulturel pædagogik

Professionshøjskolen UCCs pædagogiske diplomuddannelse i Interkulturel pædagogik har særligt fokus på kulturmøder og etablering og konstruktion af fællesskaber. På uddannelsen i interkulturel pædagogik lærer du blandt andet, hvordan du støtter børn og unges deltagelse og læring i flerkulturelle sammenhænge.

Det indeholder uddannelsen i interkulturel pædagogik

Vores PD i Interkulturel pædagogik består både af to obligatoriske moduler. Et modul i undersøgelse af pædagogisk praksis og et andet modul i pædagogisk viden og forskning.

Diplomuddannelsen består også af 3 specialemoduler:

  • Mobilitet, migration og globalisering - her lærer du blandt andet om migrationsteorier og teorier om globalisering og transnationalitet
  • Kulturbegreber og interkulturel kommunikation - her lærer du blandt andet om kulturbegreber og kulturteori
  • Pædagogik i det interkulturelle samfund - her lærer du blandt andet at analysere og udvikle læringsmodeller i forhold til kulturel mangfoldighed

Lyder det som en diplomuddannelse for dig?

Kontakt Professionshøjskolen UCC og hør mere om PD i Interkulturel pædagogik

Praksiserfaring på PD i Interkulturel pædagogik

Som studerende på vores pædagogiske diplomuddannelse i interkulturel pædagogik bliver du i stand til at håndtere kulturel kompleksitet i blandt andet institiutioner med flerkulturelle børnegrupper og ungdomsgrupper.

Som studerende skal du reflektere over kulturelle kategoriserings- og differentieringsformer, som kan have indflydelse og påvirke børn og unges læringsprocesser.

På diplomuddannelsen i Interkulturel pædagogik får du:

  • viden om interkulturelle pædagogikformer og hvordan fællesskaber og forskelligheder bliver skabt i forhold til demografisk udvikling, diversitet og kulturel kompleksitet
  • færdigheder så du er i stand til at analysere interkulturelle praksisformer og formidle og skabe udvikling af inkluderende kulturelle processer

Kontakt Professionshøjskolen UCC allerede i dag og hør mere om vores pædagogiske diplomuddannelse i Interkulturel pædagogik!

Kontaktinfo

Københavns Professionshøjskole

Titangade 11
2200 København N

 Vis telefonnummer
ucc.dk

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Interkulturel pædagogik - Pædagogisk diplomuddannelse endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer