Ingen anmeldelser

Odense Skønhedsklinik

i Odense
Få mere information om skolen 👍

Om os

Odense Skønhedsklinik

Er du interesseret i skønhed, sundhed og velvære? Eller drømmer du om en karriere inden for skønhedsbranchen? Så bør du læse mere her!

Om Odense Skønhedsklinik

Odense Skønhedsklinik er en privatejet klinik og skole, der har været en del af skønhedsbranchen siden 2007. Med mere end 16 års erfaring og tusindvis af behandlinger udført hvert år, kan du være sikker på at få den bedste service, ekspertise og behandling.  Odense Skønhedsklinik er altid up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker, hvorfor skønhedsklinikken også løbende derfor i træningsprogrammer og kurser. 

Odense Skønhedsklinik

Odense Skønhedsklinik - Kursus-Center

På Kursus-Centeret uddannes hvert år mange kursister inden for skønhedsbranchen og dermed bidrager Odense Skønhedsklinik til udviklingen af den næste generation af skønhedseksperter. Hos Odense Skønhedsklinik er det vigtigt at klienter og kursister føler sig trygge, og derfor er det af højeste prioritet at sikre, at du altid får den bedste service og behandling. Der sættes en ære i at skabe en behagelig og afslappet atmosfære, hvor du kan slappe af og udvikle dig i eget tempo.

Hos Odense Skønhedsklinik kan du finde et kursus uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring som kosmetolog, makeup artist, frisør, vippe- eller negleteknikker. Der tilbydes 1:1 undervisning, så forløbet kan skræddersys præcis efter dine behov og tempo, så du får mest muligt ud af kurset. Da kurset er tilpasset kun til dig, kan du under ”booking” vælge præcis den dag, der passer bedst ind i din kalender.

Odense Skønhedskliniks kurser er af høj kvalitet og indeholder de nyeste trends inden for skønhedsbranchen. Kurserne designet og tilpasset til dine foretrukne behandlinger til din klinik eller arbejdsgiver, så du ikke behøver tage en langvarig klinik kosmetisk uddannelse, hvis behovet ikke er der. Efter afsluttet kurset vil du modtage et kursusbevis, der giver dig kompetencerne til at udføre behandlinger på egen hånd.

Tøv ikke med at starte din karriere hos os og tage det første skridt mod at opnå dine drømme inden for skønhedsbranchen!


Vis alle uddannelser fra Odense Skønhedsklinik

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Odense Skønhedsklinik
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Kreative uddannelser

Make-up, skønhed og styling

   Kosmetolog
   Make up artist

Kontakt

Odense Skønhedsklinik

Næsbyvej 88
5270 Odense N

 Vis telefonnummer

Sponsoreret